Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy a korkülönbség közöttünk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a korkülönbség közöttünk? Lehet ennek valamilyen hátránya, hosszútávon?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt a párommal, szeretem, nagyszerű férfi, de már mondták hogy gondoljam át, mert korban már nem igazán hozzám való. Szerintetek is sok?

Én 22 vagyok, a párom pedig 37.

2016. márc. 14. 18:56
 1/8 VirágésBence ***** válasza:
58%
Ha jól érzed magad vele és jól kijöttök, akkor ne érdekeljen mások véleménye
2016. márc. 14. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ez rengeteg. Nem azt kell nézni, h nem néztek ki gázul egymás mellett, hanem azt, h tök más életszakaszban vagytok. Te még tanulsz, ő meg már karriert épített. most még van közös téma, de később nem lesz. Miről beszélgettek, a matekjegyedről?

Ha neki van már gyereke, kakor lehet nem akar többet és akkor te fogsz epekedni meg éveket várni a semmire. Ha nincs gyereke, lehet, már holnap akarna, de te még nem biztos.

Na meg a szex is...amikor te egy szép 30-as nő leszel, fiatal,amikor a legjobban élveznéd az egészet, neki akkor már lehet fel se fog állni vagy nem annyiszor. Nem olyan keményre. Hehhe. Hát nem irigyellek.

2016. márc. 14. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem sok, ha szeretitek egymást. :)
2016. márc. 14. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi 21/36tal voltunk egyutt. Most is joban vagyunk, de nem mukodott. En tanulok meg 2 evet, o mar megallapodna, es en akarmennyire is szeretem ot es a gyerekeket, nem fogok bevallalni egyet sem tanulas es mas nyakara. Ha meg egy pasi ennyi idosen ezeken meg nem gondolkozik, na attol meg sok jot ne varj... szoval hosszutavon nem fog mukodni a mas eletszakasz miatt.
2016. márc. 14. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Még 10 év elmegy ebben a korban de több....necces, lehet felesleges idődet pocsékolod el.
2016. márc. 14. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi is kipróbáltuk, 15 hónapot voltunk együtt egyik napról a másikra a leányzó elköszönt. Akkor 35 voltam a leányzó 23. Kb 3 hónapot húzott le egy fiatal sráccal,a közös ismerősök szerint nagy szerelem volt, aztán a srác dobta. Megkeresett hogy folytathatnánk, de nemet mondtam, mert egyrészt már kapcsolatban voltam,másrészt a bizalmamnak már annyi. Jóban vagyunk azóta is, de csak mint barát.

38F

2016. márc. 14. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Remélem jól keres és stresszes a munkája, akkor kb. húsz év és földobja a surranót, majd kapod utána az özvegyit! :-D
2016. márc. 14. 21:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát, sokat segítettetek, főként meghozni egy igen nehéz döntést. Sajnos bennem is van félelem, mostanában egyre erősebb, többek között, hogy ő már lassan szeretne gyereket, én még nem, és még sok hasonló.
2016. márc. 14. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!