Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van szerelmed/párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van szerelmed/párod?

Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 06:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Van, de ez nem befolyásolja a céljaimat.
2022. júl. 10. 08:09
 12/23 A kérdező kommentje:

Értem:)

Viszont itt kicsit megzavarodtam azon amit a 8as írt, mert korábban voltak elmeproblémáim vajon mire utal hogy egy újabb fogalmatlan?

2022. júl. 10. 08:17
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nincs.

Engem az motivál, hogy jobb ember legyek, jót tegyek azokkal akik amúgy meg sem érdemelnék, és szeretem a munkám precízen végezni, hogy nyugodt, szerény, de boldog életem legyen.

Nem keresem a szerelmem, tudom ez a legnagyobb hibám.

2022. júl. 10. 08:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Van is, meg nincs is.

Engem mindig formált az, ha kapcsolatban voltam. Ha pedig vége lett, a szakítást éltem meg mindig mélyen. Aztán ha jött egy új, akkor az ismerkedés miatt voltam feldobva. Jelenleg pedig egy nagyon rossz állapotban vagyok, mert szerelmes vagyok, de a másik fél annyira zavaros, hogy azt sem tudom hogy együtt vagyunk-e.

Nekem fontos a szerelem, hogy legyen egy társam, ha nincs kevesebbnek érzem magam a többi embertől. De ilyen téren nagyon igényes is vagyok, nem megyek bele kalandokba, nem társkeresőzök, tehát nem minden áron vágyok az érzésre, próbálom elfogadni ha épp nincs senkim. De ha van, akkor az nagyon meghatároz.

Amúgy ami ezen kívül motivál az a saját céljaim elérése. Nekem kihívás saját magam megismerése, szeretem fejleszteni magam, főleg lelkileg.

26/L

2022. júl. 10. 09:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Még én sem találtam meg a párom.

Én is hiszem, hogy egyszer majd belép az életembe valaki.

4#

2022. júl. 10. 09:30
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Van, de egyedül is jól meglennék.
2022. júl. 10. 09:33
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2022. júl. 10. 09:37
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Párom van, szerelmem nincs
2022. júl. 10. 09:50
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Plátói szerelmem van
2022. júl. 10. 12:35
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Van, de motivációm és céljaim így sincsenek. Szeretem őt, de a szerelem nem mulasztja el a depressziót. :D

Amúgy nem én írtam a fogalmatlant, de akár arra is gondolhatott a kommentelő, ami velem is volt régen. Szerelmem volt, de párom nem, ugyanis "hivatalosan" nem voltunk együtt. Vagy a 18-asnak meg pont fordítva van.

2022. júl. 10. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!