Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tett már olyan rosszat veled szerelmed/párod, hogy megállt a szívverésed, elakadt a szavad és a fojtogtó érzés benned maradt később is ? Mi volt a sztori ? Utólag hogy látod ?
Amikor szakított velem.
Neked kellene leírni, hogy mi történt, hogy segítséget tudj kapni.
Amikor kiderült, hogy megcsal egy másik férfival :)
Facebook üzeneteit olvastam (tudom, mit képzelek hogy felmentem...), mert szóban hiába kérdeztem rá nála, ő úgy tett mintha egy kisangyal lenne. Szerintem olvasva durvább szembesülni vele. Mármint látod miket írtak (rólad is). Írásban feketén fehéren szembesülsz a dolgokkal. Szóban pedig (ha bevallja) finoman közlik ezt az emberrel (sajnos ehhez is volt már szerencsém, de ezt könnyebben feltudtam dolgozni).
Utólag hogy látom? Az ember érzi azt ha megcsalják, persze valaki eltudja titkolni. De amikor rendesen tudod hogy van valami, csak épp annyi hogy nincs bizonyítékod, akkor jobb nem is kutakodni, hanem rögtön szakítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!