Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan udvarol neked a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan udvarol neked a párod?

Figyelt kérdés

Mivel hoditott meg igazán, amikor beadtad a derekad és egy pár lettetek..

A pénztárcája meg autó, ház stb hagyjuk

2022. júl. 8. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

Nem hezitált.

Ha érezte a love bombingot nem restellt elmondani egy nap ötvenszer is hogy szeretlek, szerelmes szamokra énekelt bemutatott a szuleinek mindenkinek. Ez mellett sikeres helyes hűséges korrekt.

Abszolut határotott abban hogy nekem EZ A NŐ KELL.

es nincs kecmec. (Holott nem szereti az ilyen szavakat hogy kell, kellesz, de pedig ez jön le rola, légy az enyém, akarlak szöröstul böröstul. Nem erdekel ha kócos vagy, nem erdekel ha más csaj szutyok nyomul, lek.akálja őket)

Azaz határozott tudatosság, egyenesség vakmeroseg teljes elköteleződés nagyon hamar elso naptol. (feltesz MINDENT egy lapra egy nőre, nem kellenek a talonok, nem fél attol hogy uristen bebukja a randin a penzt vagy nem, ha bebukja elutasitom hát bebukta. Lesz.rja. az az egy nap akkor is visz mindent es orul ha van folytatása. De felfogja azt is ha nincs)

Nem egy vakmero pasi van aki elso randin már DÖNT. Es azért az egyért megtesz bármit. És le is tudja "vadaszni".

2022. júl. 8. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Ajándékokat vesz (ruha, táska, cipő stb), elmondja hogy mennyire szeret, milyen fontos vagyok, virágot hoz, ilyenek.
2022. júl. 8. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
30%

*nem egy párom van/volt akivel az első naptól mar együtt is jártunk.

Az akiben megvan az a hatalmas tűz az az akarom.

Nem ugy van vele hogy na nézzuk a 10.csajjal ezt a tandit is meg írok kozben 6 masiknak is hatha egy befogad mimt egy kutyát.

Hanem az van hogy a sok nőből nekem Ő kell. De azert tizon vizen is át.

2022. júl. 8. 15:31
 4/9 anonim ***** válasza:
22%

1. Vagyok

Kapcsolatban is folyamatosan az erzelmekkel bombáz, de már anyagilag is, és rengeteget jelent hogy megvalosit engem. Barmit akarok akár inni szórakozni, akar karroert, akár osszekoltozest mindenben társ.

Nincs ego hogy jaj le ne huzza valaki, nincs olyan hogy sajnalom tőle a benzint, meg ilyenek

A szerelméért bármit. Ha elhagyja majdan itt es most akkor is ő ezt bevallalja mert csak a máért is megéri.

2022. júl. 8. 15:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én hódítottam meg, vagy minimum kölcsönösen egymást.
2022. júl. 8. 15:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szó nélkül segít bármiben, legyen szó akar kicsi vagy nagy dologról. Érzelmileg mindig mellettem van, a legnehezebb pillanataimban is.

Nem mondogatja, hogy szeret, én sem, a tettekbol mégis mindketten érezzük szavak nélkül is.

Voltak kapcsolataim, ahol a másik folyamatosan mondta, mondanom sem kell, semmi valóságtartalma nem volt. A szavakat lehet hazudni, de a tetteket nem 😉

2022. júl. 8. 15:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

El tudott velem beszélgetni napokat, anélkül, hogy a szexuális életemről faggatna vagy az övéről dumálna és oda is figyelt, mert a mai napig emlékszik olyan dolgokra, amiket akkor mondtam neki.

Emellett pontos volt, figyelmes, nem nyomult, nem görcsölt hülyeségeken, egyszerűen jó volt vele randira menni és most is jó.

2022. júl. 8. 16:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem tölti az összes szabad idejét
2022. júl. 8. 22:42
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Lépcsősen hódított meg. Elnyerte a bizalmam, kitartott értem, megértő volt.
2022. júl. 9. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!