Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreértem a helyzetet?
10 hát ez nagyon érdekes.. én új munkahelyen az először látott kollégára totál “ráakadtam” egy témával, mivel elég ritka hobbim van és meghallottam tőle hogy ő is “űzi”… nyilván eléggé érdeklődtem emiatt nála.
Mondjuk ez a közös “hobbi” miatt volt. De egyébként is szoktam beszélgetni a kollégákkal a hobbijukról, pl az egyik nagy társas fan, és arról is érdeklődtem nem egyszer.
Nem arról van szó, hogy közömbös emberek, de bakker ez egy munkahely, nem fogom lehányni az embereket, vagy szóba se állni velük csak kizárólag a feladat kapcsán. 🤣 emberek vagyunk, szoktunk beszélgetni.. ettől még nem jön be egyik sem, mint pasi, csak mert emberszámba veszem és barátságos vagyok..
Ha tetszel valakinek, azt abból veszed észre hogy másképp néz rád, többet mosolyog, többet vagy hosszabban néz a szemedbe, kedves/figyelmes veled stb. Az hogy beszéltek más témáról önmagában nem jelenti azt hogy akarna is vmit.. és egyébként a tetszés sem, mivel foglalt. Tapasztalat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!