Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Félreértem a helyzetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreértem a helyzetet?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, kb egy éve havonta találkozunk munka ügyben. Legtöbbször szimplán kedves vagy semleges velem. Ám egyszer nagyon feltűnően máshogy viselkedett velem, nagyon érdeklődött a hobbimról, stb. Egyértelműen azt gondoltam akkor, hogy felkeltettem az érdeklődését. Legutóbb viszont megint semleges volt. Mi lehet az oka? Teljesen félreértettem őt?

2022. júl. 7. 19:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Talán ugyanaz a hobbija, mint neked…?
2022. júl. 7. 19:49
 2/12 Kétségbeesve keresem Nórikát ***** válasza:
Valószínűleg igen.
2022. júl. 7. 19:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez a hobbi sport, mindketten sportolunk, de mást. Ő az enyémről érdeklődött, az én eredményeimről, céljaimról, meg elmondta, hogy ő miket szeret. De lehet,hogy tényleg csak ennyi. Akkor nagyon meglepett, mert hirtelen jött az érdeklődés, és nagyon úgy éreztem, több van mögötte. Valószínűleg ennyit a tuti megérzésekről :) :(
2022. júl. 7. 19:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne több mögötte? A sport volt közös téma, ezt felesleges volt tovább gondolnod, ha egyébként semlegesen viselkedik, 1 év után 1 nézéséből tudnád, ha akarna valamit.
2022. júl. 7. 20:05
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor tényleg túlgondoltam.

Amúgy azt gondoltam, esetleg azért semleges, mert mindketten foglaltak vagyunk, csak most kibuggyant belőle az érdeklődés. De akkor szinplán én vagyok hülye, ez van :)

2022. júl. 7. 20:10
 6/12 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: mikor legutóbb ő semleges volt, akkor azért én érdeklődtem az ő hobbijáról. Ezzel teljesen hülyét csináltam magamból vagy lehetett ez részemről puszta kedvesség?
2022. júl. 7. 20:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekled őt ennyi

Miért nem a párodba fektetsz ennyi energiát?

2022. júl. 7. 20:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Most a másik hobbijai iránt való érdeklődés már flört?

Mert akkor a fél munkahelyem azt hiszi, hogy kikezdtem vele.. :O

Egyébként mit vársz, ha mindketten foglaltak vagytok?..

2022. júl. 7. 20:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
6-os Felszínes beszélgetéssel nem tudsz magadból hülyét csinálni, a mit sportolsz általános téma! Nyilván égő lehet, ha egy idegent azzal traktálsz, hogy szar a szexuális életed, vagy elhanyagol a párod, mindkét téma felhívás szexre.
2022. júl. 7. 20:45
 10/12 A kérdező kommentje:
Nekem csak azért fura, mert mondjuk a bolti eladóval vagy a fogorvossal sem beszélgetek a hobbinkról. Nem érdekel számomra semleges emberek hobbija iránt én nem érdeklődöm, akkor sem, ha régebb óta "ismerem". Én alapból távolságtartó vagyok, valószínűleg ő lazább, ezt érthettem félre.
2022. júl. 7. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!