Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor voltatok a legszebbek nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor voltatok a legszebbek nők?

Figyelt kérdés
2022. júl. 7. 18:43
A kérdező szavazást indított:
18 éves korban
25 éves korban
27-28 éves korban
30 éves korban
32-35 éves korban
40-45 éves korban
50+
37 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen kezdem(!) azt érezni, hogy végre kikupálódok. Pedig nekem még csak túlsúlyom sem volt soha életemben és még tomboy sem voltam, aki most kezdett el nőnek öltözni, a bőrápolásra kicsit jobban figyelek, az látszik is (kevesebb a mitesszerem, nincsenek pattanásaim), de minden más olyan, mint 18 évesen. Akinek még ezek a dolgok is változnak, az biztos mégjobban ezt érzi. Viszont még nekem is előnyömre volt az idő múlása, most kezdenek beérni a dolgok amibe eddig fektettem, nem csak az életemben, hanem a szervezetemben is. Próbálok elvonatkoztatni a lelki dolgoktól... A sport, az életmód, az, hogy anyagilag más minőséget engedhetek meg sokmindenben, a rutin és a természetes folyamatok, pl hogy eltűnt a pufiság az arcomról. Sok-sok apróság.

Sokszor olvasom itt, hogy 25 fölött már lejtmenet van egyesek szerint, de ha ez igaz, én szeretem ezt a lejtmenetet. :) Egyelőre felfelé lejt.

2022. júl. 7. 18:56
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
18-25
2022. júl. 7. 19:03
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Hány éves nőket kérdezel? Eleve furák a megadott időszakok. Sokan meg férfiak válaszolnak, és sokszor problémákkal telve..

18 évesen senki nem nő, csak szeretne lenni, és sokszor ennek minden mázát szívesen felfesti magára, és még egy réteget, amitől vicces lesz, ez a divat után menés, megfelelési vágy 30 körül esik le. Szerintem a nők 90%-a 30-40 között látja magát a legszebbnek, mert akkorra leszarja, hogy más mit gondol, egyszerűen jól érzi magát.

2022. júl. 7. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
azért azt vegyük észre, hogy lehet különbség aközött, hogy saját maguk szerint mikor voltak a legszebbek, és a többi ember szerint mikor voltak a legszebbek
2022. júl. 7. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

4

Szerintem az ember ezt érzi a visszajelzésekből. Nehéz nem érezni, hogy az ember láthatatlanabb, de azt is, hogy többen mosolyognak rá és többen kezdeményeznek, sokszor a kapcsolata/házassága ellenére is.

2022. júl. 7. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

23-25 körül.

Akkoriban volt a legpasizósabb korszakom.

2022. júl. 7. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Most. Eddig baromi kövér voltam. Aztán ahogy fogytam, úgy került le rólam a "láthatatlanná tévő köpeny".

32N

2022. júl. 7. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
A szép nő ha nem cseszi szét az életét az az is marad sokáig.. A durván elhízott nők esetén javíthat az összképen a fitt életmódváltás de alapjában véve , számomra egy tetszőleges nő 50 és 65 kilóval is ugyan olyan szép ha alapból tetszik.
2022. júl. 7. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!