Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem minden életszakaszban másképp szép egy nő, de azért aki szép, az szép mindig. A belső világ mindig kisugárzik, ez most hülyén hangzik, de tényleg így van. Az, hogy az ember lelkileg hogy érzi magát, az bizony kívülről is látszik, és igenis széppé teszi. Fiatalon a fiatalság, a szeleburdiság esetleg naivitás lehet szép és vonzó, idősebb korban meg pont, hogy az önbizalom, a határozottság, hogy tudja, mik az előnyei és hátrányai, hogy mit akar. A várandósság, amit valaki fentebb említett, szintén egy gyönyörű állapot, de nem azért, mert annyival esztétikusabb, mint 20 évesen a lapos has, hanem mert magában hordoz egy új életet, ennek a többletjelentésének a szépségét kb lehetetlenség überelni bármivel is :D
Mondjuk én valóban most vagyok a legszebb (28 vagyok pont :D ), de ez nem jelenti azt, hogy mondjuk 35 évesen nem leszek még szebb majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!