Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, igaz hogy nem szeretitek ha egy férfi szerelmes belétek?
Figyelt kérdés
Ha szerelmes egy férfi a barátnőjébe akkor az férfiatlan, mert túlzottan kötődik hozzá amit a nők nem szeretnek. Ha a férfi szerelmes az erősebb is mint mikor a nő, és ez semmiképp nem egészséges szamára.2022. júl. 6. 21:49
1/12 anonim válasza:
mi a faxom..?!
csak ennyit tudok mondani erre.
2/12 anonim válasza:
Mit szívtál? Adj nekem is… magától ennyi baromságot nem hordhat össze valaki.
3/12 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem értékelik, ha rajongasz érte.
4/12 A kérdező kommentje:
#3 Hát figyelj, szerintem a szerelem egy bizonyos szinten rajongással is jár. Másképp hogy vagy szerelmés? Persze nem kell papucsnak lenni, autógrammot kérni, meg sikítozni ha meglátod, de ilyenkor kicsit nehéz megjátszani a hidegvérű macsót.
Ezért mondom hogy férfiként ez mindenképp macerásabb szerintem.
2022. júl. 6. 22:00
5/12 anonim válasza:
Most bocs, de te tényleg ennyire fogyi vagy? Neked nem is való nő, ha ezt komolyan gondolod.
6/12 anonim válasza:
Fejezd már be baszki, ne szenyezz már itt a levegőt
7/12 anonim válasza:
A gyermeki rajongas tenyleg nem vonzo.
9/12 anonim válasza:
Én régen éltem át azt hogy egy férfi rajong értem, úgyhogy biztos imádnám,és ettől én is szerelmesebb lennék belé, nem idegesítene.
10/12 anonim válasza:
100%-ban igaz, amit írsz, de a nők nem ismerik magukat, így nem fogják ezt elismerni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!