Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a féltékenyités egy férfinak a taktikája a nőkkel szemben ?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 08:20
1/8 anonim 

válasza:

Azért, amiért vannak olyanok, akik a fideszre szavaznak. Tanulanatlan, önálló gondolatokra képtelen, hülye.
2/8 anonim 

válasza:

Ahogy az első írja ezek sátanista fideszesek általában.
4/8 anonim 

válasza:

Hogy kerülnek politikai válaszok a kapcsolatok csoportba?
Egyébként általában a fideszes férfiak tényleg ocsmányak külsőre és belsőre is és ebből próbálnak önbizalmat építeni.
5/8 anonim 

válasza:

A fideszesen nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek szerintem azért taktikáznak a féltékennyé tevéssel.
6/8 anonim 

válasza:

Egyetértek!
Ezek az aljas fideszes bérencek mindenféle aljasságra képesek.
7/8 anonim 

válasza:

Mert egy lelki nyomorék idióta ilyen taktikákkal be tud vonzani egy másik lelki nyomorék idiótát. Egészséges ember nem áll szóba ilyen taktikázó gyökerekkel.
8/8 FoxtrotLidérc 

válasza:

Férfiként: A taktikázás nem "férfibetegség", hanem a sok nyálkás romantikus vizuális szennyezéssel egyenértékű film egyik mellékterméke. Sajnos sok ilyet tapasztaltam már életem során. Kezdetben még felültem neki, és még jobban tepertem. De aztán rájöttem, hogy ezzel azonmód alá is ássa a kapcsolatot - lévén hogy a feltétlen bizalmat ássa alá. És akkor a leágazásokról nem is beszéltem...
Úgyhogy, fiúklányok! Ezt k-vára ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!