Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgoznád fel, hogy életed első nagy szerelme megházasodott és tele a net a közös fotóikkal, videóikkal ?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 07:46
1/10 anonim válasza:
Sehogy. Mi kozom hozza ?
Amugy mar 2x elvalt 4 gyereke van es nyomorog.
Csakert hulye feltekeny aki persze kozben massal kavar. 🤣
Szoval csak azt kapta amit megerdemelt
2/10 anonim válasza:
Én örülnék neki.
Sokat követek közülük, mindet szerettem, még így a távolból is vigyázok rájuk.
Legalább lesz valaki, aki foglalkozik velük.
Teszem ezt annak ellenére, hogy általában engem dobtak ki mindig.
3/10 anonim válasza:
Idegenérzésem lenne csak.
A macskám kölykeit pl imádnám milyen cukrok, de exek gyerekei nekem idegen kölykök lennének csak, akiktől viszolygok kb. Nem tudnám kényszeredetten dicsérgetni az biztos.
4/10 anonim válasza:
Ja azt hittem gyerekekrol van szo🤣
Hogy meghazasodott, az hidegen hagyna. Ő életük mint mint ahogy a szomszed, kollega, akarki élete házassaga.
6/10 anonim válasza:
Semmilyen érzésem sincs az első szerelmem felé, teljesen érdektelen.
7/10 anonim válasza:
Nem is tudnék róla, mert le van tiltva a g.cibe
8/10 anonim válasza:
Nem vagyok fent közösségi oldalakon, de hasonlóan, mint bárki másnál, aki házasságot köt. Remélem, boldog és hosszú házassága lesz a választottjával. Szóval érzelmileg nem érezném megérintve magam, nem hiába lett vége.
9/10 anonim válasza:
Az arcára se emlékszem, és amúgy se érdekel. Teljesen semleges.
10/10 anonim válasza:
Összeomlanék, majd pár nap, és túllennék rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!