Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ezt még rendbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt még rendbe lehet hozni?

Figyelt kérdés

A helyzet röviden a következő:

Van egy csaj akire először nem úgy tekintettem, mint leendő barátnőre, hanem barátként. Viszont 3 hónap elteltével elkezdtem többet érezni iránta, de korábban ezt a dolgot elbasztam nála, így nem tudom mennyire lenne nyitott rá. Vagy egyáltalán érdemes megpróbálnom vele? Napi szinten tartsuk a kapcsolatot.

Valaki tudna valami tanácsot, ötletet adni? Esetleg puhatolózzam ki, hogy ő hogy érez vagy mit gondol ezzel kapcsolatban?

2022. jún. 30. 23:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Ha minden nap beszél veled miután szemtől-szembe elutasítottad, akkor nagyon tetszel neki.
2022. aug. 1. 05:52
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
#11 Vagy barátzóna.
2022. aug. 1. 07:02
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
A barátzóna nem arról szól hogy minden nap beszélünk.
2022. aug. 1. 07:05
 14/16 anonim ***** válasza:
33%
Nem időmennyiség és gyakoriság alapján dől ez el, hanem az eltöltött idő minősége alapján.
2022. aug. 1. 07:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Huh pont a fiú baratzónázta a lányt, de hajtogasd csak.
2022. aug. 1. 07:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát állj elé, mond el neki mint egy értelmes felnőtt, hogy sajnálod a múltat, de te nem az a pasi vagy, aki egyből fülig szerelmes lesz valakibe, csak mert szép. Viszont mióta beszéltek, azóta nagyon megkedvelted, és szeretnéd elhívni randizni. Jobb későn mint soha. Meg ha napi szinten beszél veled, tuti hogy nem vagy offos nála.
2022. aug. 1. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!