Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igaz az, hogy egy párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy egy párkapcsolat akkor tekinthető igazán komolynak, ha már nem félünk a párunk jelenlétében egy jó rotyogósat fingani?

Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 23:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Disznófalván biztos így van.
2022. jún. 27. 23:56
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
proliknál lehet. Sörrel a kezükben, kanapén fetrengve fingadoznak egymás orra alá.
2022. jún. 28. 00:00
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Nekem ez pont a végét jelenti.

Az exeim akkor kezdtek el elottem igy lazára venni a figurát, mielott elhagytak vagy már volt akivel csaltak.

Annyira nem érdekeltem már őket.

2022. jún. 28. 00:14
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Fegyverként is lehet használni egy hatalmi harc kellős közepén.
2022. jún. 28. 00:16
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
Normális kapcsolatban ez nem tabu. Egy percig se lennék olyannal kapcsolatban, akinél ha finganom kell, rohangálhatok a wcre mint a mérgezett egér. Én a szerelmem mellett kényelmesen, jól akarom magam érezni, nem görcsölni ilyen hülyeségeken, és ebben mindketten egyetértünk.
2022. jún. 28. 00:59
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem normális kapcsolatban ez nem okoz problémát. Ahogy az sem, ha a másik beteg és te gondoskodsz róla, benne van a pakliban, hogy hallod/látod hányni, szóval nem túl jó formában. És az sem lehet probléma, ha szereted a másikat, ha látod smink nélkül, kócosan, borostásan, stb. Vagy épp a rumlit az otthonában.

Ugyanakkor úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy az ember tudja, nem kell szégyenkeznie a párja előtt azért, mert ember, mégis próbálja tartani magát és összeszedett maradni az idő nagy részében. Elvégre az is a szerelem része, hogy tetszeni akarunk a másiknak és a legjobbat akarjuk nyújtani annak, akit szeretünk. Szerintem ennek nem része az, ha valaki rendszeresen és szándékosan odafingik, hogy a másik szagolja és grimaszoljon rajta. A szándékos gusztustalan szivatásnak szerintem van egy határa mennyiségben és minőségben is.

2022. jún. 28. 02:38
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
meglehet, de utána lehet, hogy elmegy a kedve a szextől
2022. jún. 28. 06:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaz. Viszont azt tudni kell, hogy a kihívásra mindig illik válaszolni, de úgy, hogy az megsemmisítő legyen.
2022. jún. 28. 07:00
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Megenni a spermát nem undi. Kakilóba ereszteni a kukit nem undi. Pukizni undi.
2022. jún. 28. 07:42
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

Kapcsolatonként változik. Mi már a legelején tisztáztuk, hogy mindketten undorítónak tartjuk. Én speciel a büfögéssel szintén így vagyok. Van ilyen, más szerint még a pókok ijesztőek és/vagy undorítóak, vagy épp a tökfőzelék. Az emberek nem egyformák.

De, mi ebben is egymásra találtunk. Nem ciki, ha kicsúszik, emberek vagyunk. De megtiszteljük egymást azzal, hogy privátban intézzük, ahogy kakilni se kézenfogva járunk, vagy nem jön be a másik közben fürdeni, vagy bármi. Együtt élünk, 8 éve együtt vagyunk, szerintem annak ellenére, hogy egyikünk normáiba se fér bele a fingadozás, még komoly a kapcsolatunk.

Van, akinek nem gond ez, van akinek igen. Van, aki imádja az anált, szerintem az is undorító. A pisi szex is van akinek vonzó. Más meg már szopni se hajlandó, mert fújj. Mindenkinek máshol van az ingerküszöbe.

2022. jún. 28. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!