Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy más nőkre áll fel a farka az én jelenlétemben?
Igen,ez így normális. Nyugi,ettől meg vonzódik hozzád,de csak kevesen tudják szabályozni hogy felláljon-e a farkuk és nekik sem könnyű.
Tudod a férfiak pénisze néha szeret önálló életet élni:D
Ne aggódj emiatt!!! Teljesen normális dolog a fiatal férfiaknál, ha van néha-néha titkos partizánfelkelés (akár idegen nőkre is)... Ugyebár, a nők is néha-néha benedvesednek, ha...
Fontos, hogy veled szemben is így működjön, ha nem is mindig, amikor ránéz az alakodra.
Ffi.
Gratulálok az összes nőnek aki ezen hisztizne.
Nehéz lenne felfogni,hogy ne tudja kontrollálni mikor és mire álljon fel a farka??
Ezt az ösztönlényes baromságot meg be lehetne fejezni végre,már kezd rhadt unalmas lenni.
Ha ennyit sem vagytok képesek felfogni,akkor titeket is lehetne ösztönlénynek hívni,de érdekes módon férfitól még soha nem hallottam hogy így beszélt volna a nőkről. Attól hogy puncitok van és nem farkatok,nem lesztek felsőbbrendűek.
"Ha ennyit sem vagytok képesek felfogni,akkor titeket is lehetne ösztönlénynek hívni,de érdekes módon férfitól még soha nem hallottam hogy így beszélt volna a nőkről."
Nem sokat vagy az oldalon, igaz? :D
Amúgy ez akkor is egy ösztön, hisz ahogy mondod, nem lehet kontrollálni. Mint mikor becsukod a szemed, ha megy a fejed felé a labda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!