Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak én vagyok naiv, hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok naiv, hogy ez meglepett?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, egyetemi tanár nem jöhet össze diákkal. Mégis több példát is hallottam már erre, voltak, akik össze is házasodtak, és senki nem szólt érte semmit. Én sem akarok beköpni senkit (meg hát mindenki tudja úgyis), csak ez engem meglepett. Mi van, ha egy tanár összejön egy diákkal? Vagy például egy pszichológus a pácienssel? Főnök a beosztottal? Utóbbira talán nincs semmi szabály, de a többire sincs?

2022. jún. 27. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Naív vagy. Szerelemben nincs szabály.
2022. jún. 27. 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen ez nem probléma, 2 felnőtt azt csinál, amit akar, középiskolában lehetne ez gond. Pszichológus-páciens nem etikus, a praxisa bánhatja, főnök-beosztottnál valóban semmi akadálya.
2022. jún. 27. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sok mindent szabad, amit az amcsi filmekben nem :D
2022. jún. 27. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Márpedig főnök a beosztottjával nem nagyon jöhet össze, max beosztott a beosztottal. Ha mégis előfordul, akkor vagy a főnöknek kell máshová (más csapat élére) mennie, vagy a beosztottnak. Hivatalosan nem lehetnek együtt. Lehet, hogy ez külön jogszabályban nincs kikötve, de a munkahely belső szabályzata tilthatja. Ahogy pl azt is, hogy anyuka közvetlenül a fia/lánya főnöke lehessen. Összeférhetetlenségnek hívják. (Ettől persze még egy csomó helyen pont le💩ják ezt is, és mindenki kb azt csinál, amit akar, ha elég nagy csókja van. 😅😑)
2022. jún. 27. 23:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk az utóbbi fura. Ismerek olyat, aki az anyjával dolgozik. És van, ahol a gyerek megörökli a céget, akkor előbb nyilván dolgozik benne.
2022. jún. 27. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
4: Munkaügyben dolgozom, sose láttam még ilyen szabályzatot. Max minisztériumok vagy hasonlók esetében tudom elképzelni hogy ilyen létezik.
2022. jún. 27. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!