Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés lehet évek múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lehet évek múlva újralátni őt?

Figyelt kérdés

Életem legnagyobb szerelme volt és még mindig az. Párkapcsolatban voltunk de 4 évvel ezelőtt szét kellett válnunk (akaratunk ellenére). Azóta nem találkoztunk de néha néha beszélgettünk. Most lehetőség adódik rá hogy újra találkozzunk és akár az is hogy újra együtt legyünk. (Hogy érthetőbb legyen, 2 külön országból valók vagyunk és most visszafogok tudni költözni).

Mostanában elkezdtünk többet beszélni, mondtam neki hogy hamarosan megyek ki. Nagyon örült. Érződik erősen hogy itt még mindig van valami, persze tisztában avgyok vele hogy neki azóta volt más is az életében ugyanúgy ahogy nekem is. De sosem volt olyan (legalább is nekem) mint vele. Én szeretnék vele újra együtt lenni.

Vajon milyen lehet egy ilyen találkozás? 4 év elteltével? Olyanok leszünk mint két idegen vagy egyből egymás nyakába ugrunk majd? Kialakulhat-e újra ugyanúgy vagy esetleg lehet folytatni ott ahol abbahagytuk? Valakinek volt valami hasonló élménye? Hogy végződött?

Annyira izgatott vagyok és nem bírok már várni....

2022. jún. 26. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs recept. Ezt meg kell élni, át kell élni. Sok boldogságot.
2022. jún. 26. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha mind a ketten lezártátok a köztes kapcsolatot, és a másik köztes időszakára is úgy tekintetek (amire van esély, mert mindkettőtöknek volt saját), akkor elképzelhető, hogy jól jön össze. Nem a másik exével kell foglalkozni, hanem az ajándékkal, hogy folytatódhat talán az, ami félbeszakadt.

Azért ne ugorj fejest az üres medencébe, nézd meg, van-e benne víz, és hogy elég mély-e, ill. milyen meleg. Tudod, a jég is víz, de abba se kellemes fejest ugrani.

szorítok hogy minden jó legyen, és összejöjjön.

2022. jún. 26. 09:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is remélem hogy végre minden összejön és boldogok lehetünk.
2022. jún. 26. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 11 év után azonnal láttam a szemében, hogy megbánta hogy férjhez ment (holott jól elvannak), azonnal tovább ment, és együtt van a férjével.

Mi is önhibánkon kívül messzire kerültünk egymástól suli után...

2022. jún. 26. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon sajnálom :( Ez olyan szomorú... Talán egyszer valamikor majd újra egymásra találtok, remélem!
2022. jún. 26. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!