Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nagy Ő vagy a gyerek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy Ő vagy a gyerek?

Figyelt kérdés
Ha csak egyet lehetne választani kit választanátok?
2022. jún. 25. 00:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%
10 hülyeségeket hablatyolsz, nincs anyai ösztön meg a többi szar, a társadalom vette le a férfiről a terhet, hogy hurrogás nélkül szarban hagyhassa a kölkét, és a nőre nyomta rá. Nem kell a púder, fertő viselkedés ez mindkét nemtől ugyanannyira.
2022. jún. 25. 04:55
 12/29 anonim ***** válasza:
68%
A gyerekeimet választanám (van 2), társam pedig már nincs 3 éve, így számomra ez nem kérdés.
2022. jún. 25. 06:06
 13/29 anonim ***** válasza:
38%
Nagy Ő.
2022. jún. 25. 06:21
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

Ha választani kell a kettő között, akkor az a nagy Ő (számomra) biztosan nem a nagy Ő.

A gyerekeimet senkiért sem adnám, nem is értem a kérdést, ők velem egy csomag, akinek nem kellek gyerekestül, annak gyerek nélkül se kelljek. Ha meg a hipotetikus esetben, amikor még nincsenek gyerekeim, összejövök valakivel, akiről azt hittem, hogy a nagy Ő, abban a pillanatban minősülne át nem-nagy Ő-vé, amint kijelenti, hogy szó sem lehet gyerekekről. Mindig is családra vágytam, senki és semmilyen szerelem kedvéért nem mondtam volna le róla, szóval fel sem merülhetett, hogy olyan valakivel legyek, aki nem gondolkodik ugyanígy. Az biztos nem nagy Ő, aki nem ugyanazt akarja, mint én.

2022. jún. 25. 06:47
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt inkább úgy kell érteni (legalábbis én úgy értelmezem), hogy inkább maradsz a nagy Ő-vel, aki nem akar gyereket, te meg igen, vagy szakítasz és lesz gyerek mástól.

Én amúgy sem akarok gyereket, a férjem is hasonlóan gondolkodik, úgyhogy ilyen szempontból nem releváns a válaszom. Ha viszont akarnék gyereket, akkor a gyereket választanám. A partnerrel bármikor lehet bármi. Megromolhat a kapcsolatunk, elválunk, aztán csak bánnám, hogy már túl késő gyereket vállalni.

2022. jún. 25. 07:37
 16/29 anonim ***** válasza:
28%

Nálam ìgy van a fontossági sorrend:

1. Nagy Ő

2. Anyukám

3. Jázmin cica

Gyerekem nincs, másé meg nyilván nem érdekel.

2022. jún. 25. 07:46
 17/29 anonim ***** válasza:
5%

A nagy Ő

A gyereknek van apja is, ő is nevelheti.

2022. jún. 25. 08:01
 18/29 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem kérdés. Nagy ők jönnek mennek. A gyereked az a gyereked marad.
2022. jún. 25. 09:29
 19/29 anonim ***** válasza:
69%
Mi van, ez kérdés? Nincs olyan h nagy ő. Az a nagy ő, akit te azzá teszel! Gyereknél nincs nagyobb ő
2022. jún. 25. 09:30
 20/29 anonim ***** válasza:
88%
Gyereket vállalni nagy felelősség, onnantól az övé az életünk, nem a nagy őnek nevezett valamié...
2022. jún. 25. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!