Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elsö randin szex nagyon durva ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsö randin szex nagyon durva ?

Figyelt kérdés

Hosszu lesz !

Megismerkedtem vasarnap valakivel. Ö 41 eves (ferfi) , van 2 gyermeke az elözö hazassagabol, en 27 vagyok Es nekem is van egy kisfiam akit 1.5 eve egyedül nevelek.

Sok rosszat tapasztaltam randizas teren , volt valaki aki Kb 1 even keresztül csak kihasznalt , csak a szex miatt jött ,azt is vsak akkor tette ha neki epp kedve volt hozza.

Szoval megismerkedtem ezzel a 41 eves ferfival aki nagyon szimpatikus, intelligens, apolt ,es ugy erzem ö az a ferfi aki hozzam illik. Vasarnap talalkoztunk , megittunk egy kavet,setaltunk es annak ellenere hogy ilyesmit soha de soha nem szoktam tenni ( es tenyleg nem !) behivtam magamhoz ebedelni. Most jön a bökkenö : sajnos ö az orszag masik felen lakik. Pontosan 240 kmre tölem. Annyira sokszor csalodtam hogy valahogy akkor epp ugy gondoltam hogy ebböl ugyse lesz semmi a tavolsag miatt, es valoszinüleg csak azt akarja, plusz nagyon megkivantam, es elgyengültem es megtörtent ami az elsö randin elvileg tilos.

Ferfiak , ha ti egy nöt egyböl megkaptok különösebb eröfeszites nelkül, azt a nöt valoban kevesbe becsülitek vagy ez csak egy lejart sema?

Nem lesz figyelmes , nem.fog erölködni, virag, etterem stb mert mar Minden megvolt ?

Nem tudom hogy komolyan e gondolja de azota is napi szinten telefonalunk, szimte egesz nap kapcsolatban vagyunk. A tinder profilunkat közösen letöröltük.

Felek, es nem akarok csalodni. Elkurtam az elejet, szo szerint + a tavolsag. Azt beszeltük meg hogy egyenlöre hetvegente talalkozunk es ha Minden jol megy összeköltözünk.ö epp hazat epit ugyhogy kizart hogy ö hagyja el az otthlnat hanem azt szeretne hogy idövel mi költözzünk oda. Nehez lenne feladnom a megszokott eletemet ,es a 2 eves gyermekemnek is stabilitas es biztonsag kell

Nyilvan a lakasomat megtartanam, tocabb fizetnem mert nem szeretnek senkitöl függeni.

Ugy erzem , lehet hogy Most kellene abba hagynom mielött egy csomo rossz döntest hoznek es ezzel megnehezitenem a saját es a gyermekem eletet is.

Ha csak arra kellenek, akkor szerintem nem utazna hetvegente 500 kmt

Szex az orszag masik feleben is van

Ezen kivül nagyon sok energiat Es idöt fektet a kommunikacioba is. Lehet hogy tenyleg komilyan gondolja?

2022. márc. 9. 23:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
240 km? hmm az én crushom 1000 km-re lakik és másik nemzetiségű, mégis úgy vagyunk vele hogy lesz ebből valami :D
2022. márc. 9. 23:26
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
3 nap telt el, nem is ismered, már az eleve red flag hogy máris összeköltözést terveztek. Az is para, hogy azonnal beült a kocsiba, és odament hozzád gondolom 3 üzenet után.
2022. márc. 9. 23:51
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
240km.. Ő is csak kihasznált egyértelmű.. Fiatalabbal is dughattál volna aki 8xor megcsinál..
2022. márc. 10. 00:05
 4/15 anonim ***** válasza:
16%
Nem, csak igénytelen, proli szokás.
2022. márc. 10. 06:47
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon rossz mintában vagy és görcsösen akarsz bárkit, aki szóba áll veled. Kb vadidegenek vagytok, egyszer szexeltetek és már odaköltözésen agyalsz... lassíts le.
2022. márc. 10. 07:57
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem en agyalok rajta. Mindketten ,mivel tudjuk hogy a tavkapcsolatok többsege nem tul jol vegzödik. Es nem akarok barkit ,mert tulajdonkeppen 1.5 eve egyedül elek a kislanyommal.

2/ nem , nem 3 üzenet utan. Egy hetig csak beszelgettünk

2022. márc. 10. 08:24
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Hát ezen már kár rágódni, megtörtént és kész.

Viszont irigylem a bátorságodat. Abba bele sem gondoltál, hogy mondjuk reggelre kirabol, vagy hogy bántani fog téged vagy a gyerekedet?

2022. márc. 10. 09:42
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem aludt nalunk.
2022. márc. 10. 10:41
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

8!

Rendben. Akkor ameddig kimegy a mosdóba vagy iszik egy pohár vizet szépen elveszi a pénztárcádat, slusszkulcsot, akármit, a lényegen nem változtat

2022. márc. 10. 11:54
 10/15 anonim ***** válasza:
84%

Az alapkérdésre: Első randin szexeltünk a férjemmel, 7 éve szeretjük egymást. Nem ezen múlik.

A felvázolt szituáció viszont elég furcsa. Szerintem az egyértelmű, hogy nem csak szexet akart, hiszen azóta is beszél veled. Viszont pár hét ismeretség, és egy találkozás után nagyon korai, hogy összeköltözésről beszéltek. Értem, hogy majd csak később akarjátok, de még alig ismeritek egymást.

Egyelőre szerintem nyugi. Találkozgassatok hétvégén, szexeljetek akár, nincs azzal semmi baj. De lassíts. Az összeköltözésről beszélni még bőven ráér. Pláne, hogy mindkét oldalon gyerekek vannak, akiket nem lehet csak úgy rángatni.

2022. márc. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!