Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek tökéletes barátnő? Mit tegyek, hogy a párom, a lehető legjobban érezze, hogy szeretem?
3 éve vagyunk együtt, és szuper pasi. De tényleg, tökéletes számomra és szeretném, ezt vele a lehető legjobban érzékeltetni. Nagyon figyelmes, udvarias, mindig bújik, érzem hogy mennyire szeret és igyekszik mindig a a kedvemben járni. Beszélgetni is szuper vele, mert mindenről van intelligens véleménye és engem is mindig meghallgat. Figyel rám, mindig számíthatok rá, támogat, gyakran lep meg apróságokkal, a szex is szuper.
Én sem vagyok nyűgös, hisztis, ritkán van konfliktus, ha igen, azt is nagy balhék nélkül meg tudjuk oldani. Eddig is ki szoktam mutatni, hogy szeretem, de kíváncsi lennék, hogy még ki minek örülne. Tudom hogy én ismerem a párom, sok mindent csinálok is amiket szeret, de mindent bele akarok adni, olyan tökéletes barátnő lenni, mint amilyen tökéletes fiú ő.
Sütök, főzök finomakat, aktív vagyok szexben, meg szoktam lepni új dolgokkal. Kedves vagyok, türelmes, kedvelnek a barátai, családja. Szoktam vele játszani a kedvenc játékait, megnéztük egymás kedvenc filmjeit. Ti mikből éreznétek még, hogy imád a párotok? Milyen lenne a tökéletes barátnő?
Te ismered a párodat, te tudod mivel lehet kedveskedni neki.
Én 30 éve vagyok férjnél, nem okoz gondot, hogy mivel tudok kedveskedni neki. És ez kölcsönös.
De ez magától jön, előre nem nagyon lehet eltervezni. Apróságok, a hétköznapokban. Persze nem mindennapos nalunk sem, éljük az életünket, de ha valami adódik, aminek tudom, hogy örül, akkor megteszem. Nem tárgyi dolgokra gondolok, nem arról van szó, hogy pl.vesz nekem valam drága dolgot.
Mondok egy példát. Hétvégen koncertre mentem egy barátnőmmel. Úgy volt, hogy taxival jövünk majd haza. De a férjem telefonált, hogy jön értünk. Pedig késő éjszaka volt. Lefeküdhetett volna aludni is.
Ilyenek. De ezek adott helyzetektől függnek.
kérdező, tudok olvasni a sorok között, nem kellett leírnod a rabszolga szót, hiszen öncsalásban élsz, sosem vallanád be, de amit te csinálsz, az testi-lelki-érzelmi önkizsákmányolás... a saját igényeid, vágyaid sehol nincsenek, csak a faszié... arról nem szól a fáma, h. ő is ennyire törné magát, h. számodra mr. tökély legyen... és azt gyanítom részedről ennek a nagy lihegésnek, meg tökéletessé válási igénynek az rejlik a hátterében, h. már nem érzed biztosnak a kapcsolatodat.
ha vki biztonságban és jól érzi magát a párja mellett, nem egy anonim oldalon tudakolja a tökéletesség receptjét, nem azt érzi, amit te, h. muszáj tökéletesnek lenni, és folyton teljesíteni, adni...
csak vicc:
Szervezz neki egy édes hármast!😄
Miért akarsz tökéletes nője lenni? Láttad A stepfordi feleségek c. filmet? Olyanná akarsz válni, tényleg? Miért?
Joanna Eberhart azt hiszi, a lábai előtt hever a világ. Ő az EBS tévétársaság történetének legfiatalabb elnöke, egy figyelmes férjjel és két gyönyörű gyerekkel. Úgy tűnik, minden tökéletes mígnem egy katasztrofális napon összeomlik Joanna élete. Állásából kirúgják, már arra sem emlékszik, hová járnak suliba a srácok, a mintaházasság is becsődölni látszik... Az idegösszeroppanás után Joanna és férje úgy döntenek, ideje új életet kezdeni: összepakolják a családot, és elköltöznek az idilli kisvárosba, Stepfordba. Stepfordban pedig minden tökéletes. A házak nagyok, tágasak, díszesek, csillognak-villognak, az ég kék, és süt a nap, a fű zöld és szépen van nyírva, és a feleségek... Elragadóak! Sütnek, főznek, mosnak, vasalnak, takarítanak, gyereket nevelnek, szőkék, folyton mosolyognak, illegnek-billegnek színes, takaros ruháikban, és fergeteges szexpartnerek a nap bármely szakában! Sőt, gombnyomásra megnő a mellük! (forrás: port.hu)
"Ráadásul nem a tökéletességet keresem, sehol nem mondtam ezt."
mondom, hogy öncsalásban élsz, és még engem is meghazudtolsz. hát még a kérdésedben is ezt írtad ki, most meg letagadod?!
"Hogyan legyek tökéletes barátnő?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!