Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek tökéletes barátnő? Mit tegyek, hogy a párom, a lehető legjobban érezze, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, és szuper pasi. De tényleg, tökéletes számomra és szeretném, ezt vele a lehető legjobban érzékeltetni. Nagyon figyelmes, udvarias, mindig bújik, érzem hogy mennyire szeret és igyekszik mindig a a kedvemben járni. Beszélgetni is szuper vele, mert mindenről van intelligens véleménye és engem is mindig meghallgat. Figyel rám, mindig számíthatok rá, támogat, gyakran lep meg apróságokkal, a szex is szuper.

Én sem vagyok nyűgös, hisztis, ritkán van konfliktus, ha igen, azt is nagy balhék nélkül meg tudjuk oldani. Eddig is ki szoktam mutatni, hogy szeretem, de kíváncsi lennék, hogy még ki minek örülne. Tudom hogy én ismerem a párom, sok mindent csinálok is amiket szeret, de mindent bele akarok adni, olyan tökéletes barátnő lenni, mint amilyen tökéletes fiú ő.

Sütök, főzök finomakat, aktív vagyok szexben, meg szoktam lepni új dolgokkal. Kedves vagyok, türelmes, kedvelnek a barátai, családja. Szoktam vele játszani a kedvenc játékait, megnéztük egymás kedvenc filmjeit. Ti mikből éreznétek még, hogy imád a párotok? Milyen lenne a tökéletes barátnő?

2022. jún. 23. 19:51
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
18%

Hat ez tényleg egyénfüggő.

Az én párom is nagyban hasonló, de annyiban pedig kulonbozik hogy szereti ha egy nőnek van tartása, szeret kapcsolatban is hódítani és férfi lenni, nekem pont "nem szabad neki" "nyaliznom". Csak annyit nyújtok amiket kér. Pl ő azon van totálisan megőrülve mindig hogy leginkabb csak ő hív engem. Én meg nem. Ezen igyekszem javitani de nekem sok így is a napi 20 szor- 50 szeres hívasok tőle..hova hívjam én őt a napi 21. vagy 51. beszélgetésre?

De neki EZ a szeretenyelve. Számomra felfoghatatlan.

Meg olyanok hogy csak az ő kocaijába ülhetek, másnak a kocsijához nem is támaszkodhatok, meg ilyesmik

2022. jún. 23. 19:58
 2/31 anonim ***** válasza:
97%
#1 Mondjuk ez inkább egy irányításmániás pszichopatának tűnik.
2022. jún. 23. 20:05
 3/31 A kérdező kommentje:

#1 nem egészen ilyen dolgokra gondoltam... ez nekem inkább fura

Inkább kis apró kedvességekre, hogy kinek mi esik jól. Nem nyalizni akarok, arra nincs szükség, anélkül is szeret, csak néha meglepni dolgokkal

2022. jún. 23. 20:08
 4/31 anonim ***** válasza:
0%
engedd popsiba
2022. jún. 23. 20:24
 5/31 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ne legyél lábtörlő azért.
2022. jún. 23. 20:26
 6/31 anonim ***** válasza:
94%
ha szereted, akkor érzi. senki nem tökéletes. nem kell ezt túlgondolni
2022. jún. 23. 20:27
 7/31 A kérdező kommentje:

#5 mint írtam, nem nyalizni akarok, kis kedvességeket várok. Attol még senki nem lesz lábtörlő, hogy figyelmes a párjával, az még nagyon messze van a behódolástól.

Jó lenne, ha jönnének normális válaszok is

2022. jún. 23. 20:29
 8/31 anonim ***** válasza:
92%

kérdező, borzasztó szervilisnek tűnsz, és amit leírsz, az inkább visszatetsző.

egy normális párkapcsolatban a nő nem mindig elérhető szexuálisan, és ebből nincs balhé, nem mindig konyhatündér, és emiatt nem kell szorongania... magyarán egy párkapcsolat nem attól tökéletes (nincs is ilyen!), h. nőként töröd magad, alá mész a pasidnak, és mindent, de mindent megteszel...

és még tetejébe feljössz a gyakorira megkérdezni, hogyan legyél még nagyobb rabszolga... tökéletes.

2022. jún. 23. 20:37
 9/31 A kérdező kommentje:
#8 hol olvastad hogy rabszolga vagyok? nem mindig sütök, főzök, nem is élünk együtt. Miért olyan nehéz elékpzelni, hogy valaki kedves akar lenni a párjával? Igen, néha meg akarom lepni, de néha ő lep meg engem. Hol olvastad, hogy mindig elérhető vagyok szexuálisan? elárulom, sehol nem írtam ilyet, de persze magyarázd bele. senki nem mondta, hogy tökéletes kapcsolatota karaok és azt sem, hogy csak töröm magam. de a ti fejetekben nyilván csak hárpia nők és bunkó pasik vannak. komolyan olyan nehéz lettvolna normálisan válszolni, hogy kinek milyen apróságok esnek jól? egy jó kapcsoltaban az emberek igenis kedveskednek egmyásnak, figyelmesek udvariasak. ettől senki nem lesz papucs vagy rabszolga, szomorú, hogy ezt nehéz elképzelni
2022. jún. 23. 20:43
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok példát nem tudok mondani, mert én is örülnék plusz ötleteknek. De én pl szoktam neki kávét csinálni, sütit sütni, ha boltban járok, hozok neki is valamit, amit szeret, érdeklődő vagyok, mindig megkérdezem, milyen napja volt, stb.
2022. jún. 23. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!