Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csináltam pár szexi képet, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltam pár szexi képet, de elbizonytalaodtam. Küldjem-ne küldjem?

Figyelt kérdés

Csináltam pár szexibb képet a barátomnak, de csak deréktól fölfele, melltartóban. 1.5 hétig nem látjuk egymást és egyik este meglepném. Még sosem csináltam ilyet, ezért elbizonytalanodtam. Mi van, ha nem tetszik neki vagy furán jön ki. Szóval mit gondoltok? Ha nem vagyok bizzos benne, akkor inkább hagyjam vagy mindenképp örülni fog neki?

24N 27F, két hónapja vagyunk együtt

2022. jún. 23. 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Egyik képen sem volt rajta soha az arcom, egyébként meg jó testem van, nem szégyellem. Persze nem is mutogatom. Pontozgathattok, de nekem normális parjaim voltak, bíztak bennük és ok is bennem. :D
2022. jún. 23. 21:03
 12/14 anonim ***** válasza:
ha szexisek, akkor ne küldd el.
2022. jún. 23. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
44%

Nekem nagyon tetszett amikor a barátnőmtől ilyen képeket kaptam.. sajna 5 év elteltével már nem küld ilyesmit

Melltartós kép ha ízléses sztem semmire nem lehet felhasználni, mégis mire? Meg amúgy miért csak deréktól felfele? A teljes alakos szexibb

Egyébként sztem túlaggódják az emberek. Nem küldenek az életük párjuknak fotót csak amin ki van takarva az arcuk, közben lazán beviszik magukkal a telót a fürdőkádba, mikor tudvalevő h a kínaiaktól az amerikai hárombetűs szolgálatokig mindenki hozzáfér a kameraképhez.. biztos sokkal jobb ha egy dagadt amcsi titkosszolgálatos veri a farkát a képedre mint a párod

2022. jún. 23. 22:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapszabály: senkinek nem küldünk olyan képet, amiből probléma lenne, ha nagy nyilvánosság elé kerülne. Hogy neked hol van az a határ, aminél nem bánnád, ha mondjuk azt szüleid, főnököd, vagy a szomszéd bácsi meglátná, azt neked kell tudnod.
2022. jún. 24. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!