Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy rosszfiú?
Egy JÓ rosszfiú alatt azt értik, amikor a csávó egy suttyó (ki tudja honnan a pénz, de abból sok van), kapcsolat terén viszont odaadó, hűséges stb. (Mert ugye annyira azért ne legyen rossz, hogy más nőket nézeget!4!4)
Szóval ez egy önkényesen meghatározott fogalom.
Alap értelmezés szerint problémás, iszik és/vagy drogozik, nehéz természete van, de jól néz ki, ezért tapadnak rá a nők, és szemet hunynak minden felett. Párkapcsolat terén néha jól elver, de megbocsájtod, mert jó vele a szex, és különben is nem tehet róla, őt is verte az apja.
De vannak a jó-rossz fiúk, akik csak jól néznek ki, de kedvesek, rendesek, nem vernek, na ők nem kellenek senkinek. Vagy ha mégis, akkor hamar meg lesznek unva, csalva, ki lesznek dobva. De ne keressünk logikát, ilyen az emberi természet.
Alapjáraton így éltem, ilyen voltam. Balhés, drogos, kétes üzletek, rendőrségi ügyek, senki nem létezett számomra, csak saját magam, leszartam a nők érzéseit, felelőtlen voltam, és ostoba, aki nem akart felnőni.
Javaslom rosszfiú, és jófiú helyett férfit keress. Egész más minőség.
*pont
Értenek nagyon is a nőkhöz
4# :'D
Sok nőtől láttam ilyen kommentet (már ha nem egy incel bújik meg a válaszok mögött, ki tudja 🤭)
Amúgy meg melyik nő vallaná ezt be (még saját maga előtt is?) Max a bátrabbak és azok is anonim (lásd, amiről az elején írtam)
Ez egy komplex fogalom, csakúgy, mint a "jófiúság"
Alapvetően két személyiség áll a háttérben a két kifejezés mögött: a szabályoknak ellenfeszülő "rosszfiú" és a szabálykövető magatartás (ők a jófiúk).
Valójában ez nem más mint két életstratégia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!