Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csináltam pár szexi képet, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltam pár szexi képet, de elbizonytalaodtam. Küldjem-ne küldjem?

Figyelt kérdés

Csináltam pár szexibb képet a barátomnak, de csak deréktól fölfele, melltartóban. 1.5 hétig nem látjuk egymást és egyik este meglepném. Még sosem csináltam ilyet, ezért elbizonytalanodtam. Mi van, ha nem tetszik neki vagy furán jön ki. Szóval mit gondoltok? Ha nem vagyok bizzos benne, akkor inkább hagyjam vagy mindenképp örülni fog neki?

24N 27F, két hónapja vagyunk együtt

2022. jún. 23. 19:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Melltartós kép szerintem nem kompromittáló, hiszen ugyanannyi látszik belőled, mint pl amit bárki láthat egy strandon bikiniben.

Tehát ilyen képpel nem lehet visszaélni úgy igazán. De ez a maximum, ennél szexibb képet soha ne csinálj magadról, soha ne csináljanak rólad!! Tönkretehet.

Szerintem mehet. Tetszeni fog neki, ez nem kérdés.

2022. jún. 23. 19:14
 2/14 anonim ***** válasza:
6%
Küldd el nekem privátban és megmondom!
2022. jún. 23. 19:15
 3/14 A kérdező kommentje:
(Ne küldözgessetek privátot, senkinek nem küldöm el)
2022. jún. 23. 19:19
 4/14 anonim ***** válasza:
20%
Én küldtem a parjaimnak, sosem mutattak senkinek, bíztam bennük és nem lett belőle semmi gond.
2022. jún. 23. 19:20
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
Persze, küldjed neki. Ő is küld majd a kukijáról.
2022. jún. 23. 19:21
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem. Menj fel a napiszarra, nézd meg, hányan kötnek ott ki, és nem tanultok belőle. Aztán majd jön a sírás.
2022. jún. 23. 19:21
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
Nekem rengeteg képem van exeimről és sosem éltem vissza vele. Örülök neki hogy megbíztak bennem, nem vagyok egy féreg
2022. jún. 23. 19:30
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Vedd szamitasba hogy szakitas utan a haverjainak szetkuldi.
2022. jún. 23. 19:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyat küldj, amin nem kivehető az arcod. Úgy is lehet szekszi képeket csinálni. Max arcos az dekoltázsos legyen, szóval ne legyen egybe a kettő. Így kedveskedsz is, meg biztonságban is leszel :)
2022. jún. 23. 20:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

#6:

Nem is értem, az az oldal hogy létezhet.

2022. jún. 23. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!