Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen mitől vadult így be?
van egy férfi, akivel jóban lettünk, de semmi konkrét nem történt még.
tavaly óta nem is találkoztunk a távolság miatt.
közben mosolyszünet is volt köztünk, néhány hónapig nem beszéltünk neten sem.
nemrég megkerestem, mert úgy nézett ki, hogy ősztől lehet (de még nem biztos) egy helyen fogunk dolgozni, és ezt tudattam vele.
na erre reagált normálisan (az elmúlt pár hónapban amúgy nem semmire), és abban maradtunk, ha biztos infóim lesznek, még szólok neki.
végül kiderült, h. ez mégsem realizálódik, más-más helyen leszünk, ezt közöltem is vele.
huhhh, elképesztő vulgáris választ küldött, amiben mindennek elhordta az adott szervezetet.
nem írta le, h. azért, mert nem egy fizikai térben leszünk, hanem a szervezet minőségét kérdőjelezte meg, röpködtek a bazmegek...
a helyzet nem indokolta volna, h. ennyire indulatos legyen: nem járunk, össze is balhéztunk korábban...
nem tudom mire vélni: azért gőzölt be, mert mégsem látjuk majd egymást, nem egy melóhely, vagy tisztán az adott szervezetre haragszik?
azóta megint "megnémult", és nem szól hozzám.
"nemrég megkerestem"
Ne keresd többet. Szerintem semmi dolgotok egymással.
11
egy hülye fax, így csak röhögök már rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!