Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik férfit választanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit választanátok a 2 közül?

Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 05:49
A kérdező szavazást indított:
romantikus,magabiztos, kedves, pénisz 18-20 cm, helyes, vállalkozó,majdnem gazdagnak mondható,
romantikus,magabiztos, nem mindig segítőkész, pénisz 6-8 cm, nagyon helyes, közgazdász de nem gazdag
22 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elsorol semmi negativot nem irtal. A 6-8 nagyon kicsi penisz, de ha a no szerelmes, akkor igy is kell neki.
2022. jún. 20. 06:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt semmiképp. Mélyen ülő méhszájam van, 18 cm-t egyszerűen akkor se tudnék befogadni, ha a fejem tetejére állok. Páromé is fájdalmas sokszor, plusz odafigyelést igényel a szex. Macera az egész.

A második esetében az döntene, mit érzek irányába, illetve a hossza ellenére elég vastag-e ahhoz, hogy érezzem, tesz-e eleget azért, hogy jó legyen a szex.

Alapvetően nem a pénisz mérete határozza meg, kivel, mit akarok kezdeni, mert mire letolja a gatyáját, már érzelmeim vannak. Nem az első randin szoktam megejteni az első szexet. De egy hosszú pénisz az én esetemben könnyen a kapcsolat végét jelentheti hosszabb távon.

2022. jún. 20. 07:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül egyiket sem.
2022. jún. 20. 07:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Megsúgok egy titkot, de csak azért, kiemelted mindkét férfi méretét.

Sokkal többet számít a vastagság, mintsem a méret (nagyon extrém eseteket leszámítva).

2022. jún. 20. 07:20
 5/8 A kérdező kommentje:

Az elsőnek vastagabb is

A 2.nak vékonyabb és kisebb

Az első nem annyira helyes mint a 2.mert a második nagyon helyes!

2022. jún. 20. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy 8 centis vékony nekem nem lenne hosszú távon opció, mert már próbáltam. Voltak olyan pózok, ahol kb nem is éreztem semmit sem...
2022. jún. 20. 08:42
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Azt veszem ki az írásodból (#5), hogy már mindkettővel szexeltél. Dönts a magad érzései szerint.
2022. jún. 20. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az első, annak nincsenek negatívumai a leírás alapján... ha már vmennyire vonz, akkor adok neki esélyt. A másikban az kuka kategória nekem, hogy nem segítőkész.
2022. jún. 20. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!