Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti melyik férfit választa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti melyik férfit választanátok az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

2022. jan. 15. 18:23
A kérdező szavazást indított:
Egy kigyúrt izmos állatkínzó szadista (különösképpen a kiscicákat kínozza élvezettel)
Egy milliárdos túrós farkú nagypapi
Egy igazi művészlélek, akinek már feketére rothadt a karja a sok drogozástól
Egy sármos stricit, aki állandóan bókol nektek (ha éppen nem más nőket kényszerít strihelni)
Berki Krisztián
Ennek a kérdésnek a feltevőjét 😉
25 szavazat
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Most vegyük úgy, hogy kizárólag csak ezek az opciók vannak. Olyan nincs, hogy egyiket sem...
2022. jan. 15. 18:24
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Előbb írd le hogy nézel ki,mik a rossz tulajdonságaid,aztán majd döntök a herevasalt és közted.
2022. jan. 15. 18:26
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Der, van olyan, hogy egyiket se.
2022. jan. 15. 18:31
 4/25 anonim ***** válasza:
97%
Miért muszáj? Kötelező oltás után jön a kötelező hereválasztás? Egyik se!😜
2022. jan. 15. 18:32
 5/25 anonim ***** válasza:
97%

Macska (ha már ott van a kulcsszavak között). Vibrátor, bár az meg nincs.

Akkor maradok a saját pasimnál. Sorry, not sorry 🤡

2022. jan. 15. 18:35
 6/25 anonim ***** válasza:
Inkább maradok egyedül
2022. jan. 15. 18:37
 7/25 anonim ***** válasza:
97%

Mennyire szar alak lehetsz, ha csak ezek mellett rúghatsz labdába :D

Avagy tényleg ennyire szánalmas vagy, hogy csak így mondhatja ki egy nő, hogy téged választ?

2022. jan. 15. 18:39
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
Akkor egyedül halok meg inkább
2022. jan. 15. 18:41
 9/25 A kérdező kommentje:

Rossz tulajdonságaim többek között, hogy túlságosan magabiztos vagyok, bátor és határozott. Kevesen tudják, de még maga Berki Krisztián is hozzám jár önbizalom-építő különórákra. Dehát ha valaki annyira király mint én, akkor elég nehéz szerénynek lenni...

(Amúgy nagy macska fan vagyok, nagyon szeretem a cicákat 🐱🐈)

A másik rossz tulajdonságaim, hogy nem szeretem a menő hangzatos cuccokat, nálam a funcionalitásnak sokkal nagyobb szerepe van mint a márkaneveknek.

Azért írom hátránynak, mert tudom, hogy ott Magyarországon a márkáknak van nagyobb szerepe a minőségnél vagy a funciónál. Pl ezért énekli ByeAlex nőbálvány is a "ó MájkölKorsz!" számot meg ezért pózoltok ti osztojrópéerek a fb borítóképeiteken állandóan ilyen lízingelt BMW-kkel.

Nálam (valószínűleg nyugat-európai hatás miatt) első helyen a funkció áll. Azaz kell-e nekem vagy sem? Kell a tízezer köbcentis félmillió lóerős legújabb BMW? Nem. Akkor nem veszem meg.

Kicsit olyan ez mint az IKEA svéd volt vezérigazgatója, aki milliárdos volt, de élete végéig turkálókból vásárolt ruhákat, mert arra a funkcióra amire neki kellett megfelelt.

Szóval ez nagy hátrányom az Aleska Diamond, Aletta Ocean és Kelemen Annák országában...

2022. jan. 15. 18:42
 10/25 anonim ***** válasza:
96%
Az nem baj ha szereted a cicusokat.Külsődet nem írtad.
2022. jan. 15. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!