Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti melyik férfit választanátok az alábbiak közül?
Macska (ha már ott van a kulcsszavak között). Vibrátor, bár az meg nincs.
Akkor maradok a saját pasimnál. Sorry, not sorry 🤡
Mennyire szar alak lehetsz, ha csak ezek mellett rúghatsz labdába :D
Avagy tényleg ennyire szánalmas vagy, hogy csak így mondhatja ki egy nő, hogy téged választ?
Rossz tulajdonságaim többek között, hogy túlságosan magabiztos vagyok, bátor és határozott. Kevesen tudják, de még maga Berki Krisztián is hozzám jár önbizalom-építő különórákra. Dehát ha valaki annyira király mint én, akkor elég nehéz szerénynek lenni...
(Amúgy nagy macska fan vagyok, nagyon szeretem a cicákat 🐱🐈)
A másik rossz tulajdonságaim, hogy nem szeretem a menő hangzatos cuccokat, nálam a funcionalitásnak sokkal nagyobb szerepe van mint a márkaneveknek.
Azért írom hátránynak, mert tudom, hogy ott Magyarországon a márkáknak van nagyobb szerepe a minőségnél vagy a funciónál. Pl ezért énekli ByeAlex nőbálvány is a "ó MájkölKorsz!" számot meg ezért pózoltok ti osztojrópéerek a fb borítóképeiteken állandóan ilyen lízingelt BMW-kkel.
Nálam (valószínűleg nyugat-európai hatás miatt) első helyen a funkció áll. Azaz kell-e nekem vagy sem? Kell a tízezer köbcentis félmillió lóerős legújabb BMW? Nem. Akkor nem veszem meg.
Kicsit olyan ez mint az IKEA svéd volt vezérigazgatója, aki milliárdos volt, de élete végéig turkálókból vásárolt ruhákat, mert arra a funkcióra amire neki kellett megfelelt.
Szóval ez nagy hátrányom az Aleska Diamond, Aletta Ocean és Kelemen Annák országában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!