Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerelem első látásra?
Figyelt kérdés
Amikor tényleg pillanatok alatt történik a dolog, mindkét fél érzi, hogy ez valami más. Ilyen van vagy csak Hollywood kreálmánya?2022. jún. 18. 23:41
11/12 Krisparker válasza:
Pedig létezik..én megláttam és soha nem éreztem még ilyet, furcsa melegség lett a gyomromban,nem tudtam levenni róla a szemem,összeszedtem magam,és megismerkedtünk.ő is zavarban volt,éreztem hogy ez most valami teljesen más lesz.. Nem bírtunk elválni,megállt az idő,leültünk egy padra és órákat beszélgettünk egymás szavába vágva,mert annyira tudtuk, mit fog mondani a másik.aznap mikor hazamentünk, már mind a ketten szerelmesek voltunk, és alig vártuk hogy megint találkozzunk...másnap,első randi,csodálatos megint minden, első csók az éjjel holdvilágnál, majd onnan összeolvadás.. Irány hozzám, földöntúli igazi szerelmes szeretkezés, nálam alvás és hatalmas szerelem....
12/12 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok egy szerelembe esős típus, de még én is azt mondom, hogy létezik, én is tapasztaltam nem egyszer.
Szerintem egyébként vakok is vannak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!