Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér ha megtudakolja tőlem az alábbiakat?
Figyelt kérdés
férfi oktató felnőttképzésben, ahol tanulok (nagykorú vagyok nyilván).
1. van-e éppen párom
2. fontos-e nekem a szex
2022. jún. 18. 23:12
11/23 A kérdező kommentje:
azért agyalok rajta, mert nem tudom most sem, hogy kellett volna erre reagálnom.
úgy meglepődtem, h. semmi értelmes nem jutott eszembe, ill. haragszom magamra, h. kiadtam magam, mikor a megjegyzésére tök őszintén mondtam, h. épp nincs senkim.
2022. jún. 19. 11:01
12/23 anonim válasza:
Azzal szerintem nincs hatalmas probléma, ha valaki megpróbálja kideríteni egy neki tetsző személyről, hogy van-e valakije. Az már más kérdés, hogy ha pl. tanár-"diák" viszonyban egy "diák" válasza adott esetben mennyire lehet befolyásoló tényező pl. a tanulása értékelésénél. Mert ha pl. valaki le akarja rázni a rá nyomuló tanárt, és ezért bosszúból a megérdemeltnél rosszabb minősítésű oklevelet vagy akármit kapna, az súlyos probléma (csak hát ugye bizonyítani is kellene tudni, hogy őt ezért minősítették "gyengébbnek", vagy hogy egyáltalán volt a tanár részéről ilyen puhatolózás). A második kérdés szerintem ilyen jellegű és ilyen mélységű ismeretségnél abszolút nem fér bele, egyrészt van köztetek egy hivatalos jogviszony, másrészt nem vagytok haverok, nem ismerkedtek komolyan, úgyhogy ehhez neki semmi köze. Amúgy részben egyetértek azzal, aki azt tanácsolta, hogy jelentsd az esetet az illető feletteseinek, viszont kérdés, hogy mennyire zárnának össze az illető vagy az intézmény híre érdekében, hogy végül nem rajtad csattanna-e az ostor, illetve hogy nem azzal állnának-e elő, hogy bizonyítsd be, hogy ez történt.
13/23 anonim válasza:
#11: Azzal kapcsolatban szerintem ne hibáztasd magad, hogy őszintén elmondtad, hogy egyedülálló vagy. Ez egy olyan váratlan szituáció, amire sokan nem tudnának reagálni, meg persze az is kérdés, hogy mi számít "helyes" reakciónak ilyen esetben, őszintének lenni vagy hazudni.
14/23 A kérdező kommentje:
de akkor ezeket amiatt kérdezte, mert foglalkoztattam őt nőként?
2022. jún. 19. 11:19
15/23 anonim válasza:
#14: Gondolom, mert alapesetben egy férfi nem kezd ki olyan nővel, aki nem izgatja őt. Kivétel az a típus, akinek mindegy, csak pyna legyen.
16/23 anonim válasza:
Miért érdekel, hogy "foglalkoztatod-e nőként"?
17/23 A kérdező kommentje:
16
bocs, de ez hülye kérdés a fentiek fényében.
miért, mire kéne gondolnom, miért akarta tudni ezeket?!
2022. jún. 19. 12:30
18/23 anonim válasza:
A 16-osnak olyan szempontból igaza van, hogy túl sokat rugózol ezen a dolgon. Ha téged zavar, hogy ezeket megkérdezte tőled, akkor tegyél ellene, és lépj túl rajta. Egyébként ha felnőtt nő vagy, akkor valószínűleg át tudod látni, hogy egy férfi miért kérdez tőled ilyeneket. Ha engem nem érdekel (vagy egyenesen irritál) egy adott ember, akkor nem agyalok napokat azon, hogy miért kérdezett/mondott valamit, miért viselkedett úgy, ahogyan. Ha pl. nekem nem tetszik egy adott nő, akkor nem fogok gondolatban azon lovagolni, hogy pl. másokkal miért nevetgélve beszélget, engem meg miért kerül stb.
19/23 A kérdező kommentje:
18
nem szeretem, amikor mások kívülről megszabják miről gondolkozzak, miről nem... meg kioktatnak... ezt ne!
2022. jún. 19. 12:50
20/23 anonim válasza:
#19: Oké, te tudod. Én csak arra akartam rávilágítani, hogy alapesetben egy ember túllép azon, hogy X. Y. mit mondott vagy tett, ha nem érdekli őt a másik. Ha pl. az utcán utánad fütyül egy csöves, akkor azon is napokig rágódsz, hogy azért csinálta-e ezt, mert bejössz neki? Vagy ha beszól neked egy rozzant papa, hogy jól megrépázna, és te taszítónak találod őt, akkor is azzal foglalkozol, hogy miért mondhatta ezt neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!