Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belefér ha megtudakolja tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér ha megtudakolja tőlem az alábbiakat?

Figyelt kérdés

férfi oktató felnőttképzésben, ahol tanulok (nagykorú vagyok nyilván).

1. van-e éppen párom

2. fontos-e nekem a szex

2022. jún. 18. 23:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Neked belefér?
2022. jún. 18. 23:27
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Ezt miért mi döntsük el helyetted? Ha téged zavar a dolog, akkor mondd meg neki egyértelműen. Szerintem főleg a szexszel kapcsolatban nagyon átlépte a határait, a másik dolog még menthető lenne azzal, hogy ismerkedni próbál, de egyrészt ehhez sincs túl sok köze, másrészt megítélésem szerint nem etikus függőségi viszonyban ismerkedni.
2022. jún. 18. 23:31
 3/23 A kérdező kommentje:

Ha beleférne nem írtam volna ki a kérdést.

De nincs kivel megbeszélnem, és érdekel mások véleménye.

Hogy van-e vkim, az nem direkt kérdésként hangzott el, hanem trükkösebben: "kéne maga mellé valaki..." Erre reagálnom kellett vmit, így megtudta mi a nagy helyzet, szingli vagyok.

A szexre vonatkozó viszont úgy, ahogy írtam, direktbe.

2022. jún. 18. 23:44
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy jelenteném az oktatási intézmény HR-esének, mert ez baromira nincsen rendben.
2022. jún. 19. 01:19
 5/23 A kérdező kommentje:

de mi lehet ezzel a célja? minek kérdezte?

azt is mondta, h. nem lehet köztünk semmi, anélkül, h. én erre akár csak gondoltam volna.

küldtem neki sulis beadandót, és visszaírt mailben, h. de nem lehet köztünk semmi, csak iskolai dolgokról beszélhetünk.

2022. jún. 19. 01:24
 6/23 anonim ***** válasza:
90%
Na jó. TE akarsz valamit tőle, kérdező?
2022. jún. 19. 01:28
 7/23 A kérdező kommentje:

6

tudod értelmezni, amit írtam?

nem értem az okát, azért kérdeztem meg.

jó lenne, ha nem forgatnád ki a szavaimat.

2022. jún. 19. 01:50
 8/23 anonim ***** válasza:
77%
Elvégzed a sulit, aztán dughattok párszor... azt jelenti.
2022. jún. 19. 07:25
 9/23 anonim ***** válasza:
50%

És mi van akkor, ha megkérdezte egyszer?

Ha elutasítás után is folytatja, akkor persze panaszkodhatsz, de azért nehogy egy egyszeri kérdés miatt szégyenítsd meg.

2022. jún. 19. 07:41
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked ez nem fér bele akkor viszont ne agyalj ezen, nem ő az embered és kész.

Valszeg valami szexmániás idióta.

2022. jún. 19. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!