Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi korkülönbség ideális egy kapcsolatban? 14 év sok? Én nő vagyok 32 éves,ő férfi 46 éves. Még nem találkoztunk, interneten beszéltünk.
Figyelt kérdés
Jól elbeszélgettem vele. Sokat még nem beszéltünk. Szerintetek gáz a 14 év? Bár szerintem nem mindig számít a kor. Persze nem 20-30 évre gondolok,az nekem is sok. Közel lakunk egymáshoz. Jól elbeszélgettünk. Csak azért is gondolkodom ezen mert látszik az arcán a képeken hogy azért nem 35 éves de persze nem is 60. Csak kicsit elgondolkodtam rajta hogy nem lesz e furcsa vagy nem tudom. Maximum 8 évvel volt idősebb a párom eddig. Őt nem zavarja a korkülönbség. Szerintetek érdemes lenne elmenni vele randizni? Normálisnak tűnik.2022. jún. 18. 20:56
11/19 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elmehetsz egy találkozóra, abban nincs semmi. Lehet, hogy élőben minden jól alakul majd, egy próbát megér. Ha meg nem lesz jó, azzal is nyersz, mert legalább tudni fogod. A korkülönbség nem gond, másoknál is előfordul ennyi, vagy akár még több, aztán mégis tök jól megvannak.
12/19 anonim válasza:
Nálunk 12 van. Nem látom problémának. A baj az ha gyereket akarsz. Ha O is az még nagyobb baj.
13/19 anonim válasza:
Én 16 voltam, amikor összejöttem a 14 évvel idősebb pasimmal. Abban a korban mindenki szerint gáz, nekem nem volt az. Nem ezen múlt. Most 40 vagyok, nem érdekelnek az 54 évesek, de ha együtt maradtunk volna, nem hiszem, hogy kidobnám. Legalábbis nem a kora miatt. Nagyobb kérdés, hogy gyerekkérdésben egyeztek-e. Amiatt számíthat.
14/19 A kérdező kommentje:
Nekem van 2 gyerekem, nem igazán szeretnék többet. Neki nincs de szerintem nem probléma neki ha nem lesz gyerekünk. Írtam neki hogy nem igazán szeretnék többet,de nem írta azt hogy gond lenne de majd megkérdezem
2022. jún. 18. 21:34
16/19 anonim válasza:
Köztünk 17 év van. Néha elgondolkodom azon, hogy amikor ő 60 lesz, én 43. Nem sok-e. Fog - e még tetszeni? Mi lesz ha kihullik a haja?
Természetesen szeretem, kívánom, még most is mennének rá a nők, de ezek akkor is felmerülnek bennem. Gyereket pl nem vállalnék vele, mondjuk nem is akarok.
17/19 anonim válasza:
omg, még az életben nem láttad, de már arról dumálsz neki, h. akarsz-e közös gyereket.
sztem itt nagyon felborult a sorrend és az arányok.
18/19 anonim válasza:
Szerintem meg kell próbálni és ha egy idő után jó minden akkor összejöhet,a párom és köztem 13 év korkülönbség van,és már 22 éve eggyütt vagyunk vannak gyerekek is és minden jól működik közöttünk
19/19 anonim válasza:
Ha nem akartok már gyereket, akkor nem gond. Szerintem az ideális az kb 5 év a férfi javára, nyilván ez jóval több. De a gyerek téma lenne leginkább az, ahol a kor akadály lehetne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!