Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy sürgősségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy sürgősségi orvosba, bele őrülök, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szeretném a tanàcsotokat kérni.

24 éves lány vagyok.

Áprilisban nagyon felment a pulzusom és mellkasi fájdalmaim voltak, kénytelen voltam bemenni a sűrgösségire. Amikor ott voltam nagyon féltem, mert elég sok rosszat hallottam már erről a kórházról. Akkor volt bent egy nagyon kedves orvos, aki megnyugtatott és leírhatatlanul türelmes, aranyos volt velem. Később kiderült, ő a főorvos a sűrgösségin. Amikor haza értem nagyon furán éreztem magam, elkezdtem vele álmodni és bàrmennyire is azon voltam, hogy elfelejtsem, de nem sikerült. Találtam a neten interjúkat vele amiben az életéről mesélt és még szimpatikusabb lett.

Később felvettem a kapcsolatot a fiàval, a dokiról tudni kell, hogy elég idős (56 éves) és van 3 gyereke. A fiàval nagyon jó baràtok lettünk, ő egy idős velem és kiderült, hogy a doki most vàlt el 1 hónapja és teljesen singli.

Először gondoltam írok neki egy emailt, mert tudom az emailját is és a teloszámàt is, de utána elbizonytalanodtam, hogy én csak egy ronda lány vagyok, ő meg egy komoly ember.. nagyon sokat szenvedtem és próbáltam elfelejteni. Viszont 4 nappal ezelőtt úgy hozta a sors, hogy ismét be kellett mennem a kórhàzba.. a nővérke behívott, feküdtem a vizsgáló asztalon, majd belépett Ő és a szívem majdnem kiugrott a helyéről.. végig nagyon kedves volt velem, megvizsgàlt majd amíg írta a papírjaim, nézegettem és azon gondolkodtam mennyire csodálatos ember és milyen szép számomra az egész lénye. Utána ki kellett mennem a vàróterembe, többször is odajött megkérdezte, hogy vagyok, utána behívott elmondta az eredményeim, kérdezte haza tudok-e menni, hívott egy sebészt is, hogy nézzen meg. Utána kérdezte mi lesz most velem, hasi panaszokkal mentem be és mondtam neki, hogy megyek gasztroentrológushoz, majd kiderült ez a bizonyos orvos nagyon jó baràtja a dokinak és mondta nekem, hogy ígérjek meg valamit, hogy átadom neki az üdvözletét, és 2x is mondta, hogy ne felejtsem el.

Utána beszéltünk egy magànklinikáról, hogy odajárok aztán elköszöntünk. Indultam haza, ő pedig utánam jött és mondta, hogy nagyon jó az a magánklinika ahova járok valami rokona is most született ott.

Mióta ezek megtörténtek csak jobban szeretem..

A tanácsotokat szeretnèm kérni, ez az ember egy nagyon lelkis orvos, aki szinte csak a hivatásának él, mindent megtesz a betegekért, mindenki imàdja és dicséri. Engem a lelke és a személyisége nagyon vonz.

Azon gondolkodom már az első talàlkozásunk óta, hogy valahogy fel kellene vele vennem a kapcsolatot, de rettegek. Rettegek, mert fiatal vagyok hozzá, túl egyszerű, nem tudom ő vonzódna-e hozzàm, félek ha kezdeményeznék akkor visszautasítana és bohócot csinálnék magamból…

Ti mit gondoltok erről az egészről? Kellene kezdeményeznem? És ha igen, akkor hogyan? Tudom az email és teloszàmát is. Vagy felejtsem el az egészet, mert ő max kinevetne?

És kérlek ne ítèljetek el…

2022. jún. 18. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
na, irtal neki vegul?
2022. jún. 22. 18:37
 52/87 anonim ***** válasza:
100%

Szakmunkás feleség nem nővér volt véletlenül? Azért az szakmabeli.

El merted küldeni a leveledet?

2022. jún. 22. 21:18
 53/87 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom mi volt a pontos szakmaja. Ma irtam meg, varjuk a fejlemenyeket, hogy mi lesz :)
2022. jún. 22. 22:25
 54/87 anonim ***** válasza:
100%
Bátor lány vagy!
2022. jún. 22. 22:33
 55/87 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az, de kesobb lehet bannam.. szoval muszaj volt irnom neki. Ha visszautasit, abban sincs semmi hisz egy nem tolakodo, normalis levelet irtam neki.
2022. jún. 22. 23:08
 56/87 anonim ***** válasza:
100%

55. Na ebben mondjuk teljesen igazad van.. ha esetleg nem, akkor sem vesztettél az égvilágon semmit.

Egyébként hol írtál neki? Előtte azért ismerősnek jelölted?

És mit írtál neki kíváncsi vagyok.

2022. jún. 22. 23:19
 57/87 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Válaszolt a doki a leveledre?
2022. jún. 23. 13:57
 58/87 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Meg csak most kuldtem el nem reg, akit erdekel, mit irtam annak privatban irmam le inkabb.
2022. jún. 23. 21:27
 59/87 anonim ***** válasza:
Na mesélj mit írtál engem érdekel.
2022. jún. 23. 23:19
 60/87 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel a leveled.
2022. jún. 23. 23:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!