Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki hol fog nyaralni a párjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol fog nyaralni a párjával, vagy ha egyedül van?

Figyelt kérdés

Előre megszoktátok tervezni? Esetleg meglepetésként megszervezni?

Mi a kedvenc uticélotok?

Hova repülnétek, utaznátok el örömmel?

Milyen hatással van egy nyaralás a kapcsolatotokra?

Repülőjegy csak oda mondjuk a Sechell szigetekre? :P

2022. jún. 17. 21:00
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Cigarettára és, vagy szeszre azért futtja gondolom nem..?
2022. jún. 18. 21:04
 22/28 anonim ***** válasza:

21

Nem magadból indulj ki, józanodj már mielőtt írsz;)

2022. jún. 19. 06:29
 23/28 A kérdező kommentje:
Én egyikkel sem élek :)
2022. jún. 19. 09:22
 24/28 anonim ***** válasza:
Akkor lehet ideje lenne, hogy a lila ködből a valós-szmogosba csöppenj:D
2022. jún. 19. 10:16
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül élek, nincs barátnőm, sőt, barátom is csak nagyon kevés.

Azok a barátok meg olyanok, hogy vagy nem vagyunk olyan viszonyban hogy együtt nyaraljunk, vagy nincs pénzük.

Hónapokig őrlődtem rajta, hogy menjek nyaralni egyedül? Vagy menjek anyámékkal, de akkor abból megint az lenne, hogy az unokatesómék is jönnének és bébiszittert játszhatnék egész nap?

Úgy voltam vele, most van pénzem, beszélek nyelveket, és szerveztem két rövidebb nyaralást, mindkettő egy hosszú hétvége külföldön.

Ezen a héten megyek Lengyelországba egy hosszú hétvégére, kíváncsi vagyok, milyen lesz.

Valószínűleg sokkal jobb lenne barátokkal vagy barátnővel, de nem akarom megfosztani magam az utazás élményétől csak azért, mert nincsen szociális hálóm. Így is már lassan 4 éve nem voltam külföldön, évek óta nem voltam normális nyaraláson sem.

22F

2022. jún. 20. 16:51
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Értem, hogy mire gondolsz, de én inkább elmegyek nyaralni úgy, hogy közben betuszkolom a szendvicseket a táskámba. Így is elértem az anyagi korlátaimat, viszont új helyeket szeretnék megismerni, élményekkel gazdagodni.

2022. jún. 20. 16:54
 27/28 anonim ***** válasza:

26

De olyasmit nem cipel az ember, ami gyorsba fogyasztandó.

Azért egy napos séta végén csak jobban esik a fagyi, mint egy szenya...

Elütni a nyarat úgy is lehet, ahogyan te flancolás nélkül bár ez inkább kirándulás, mint nyaralás megítélésem szerint.

Kirándulni már eleget kirándultam, a nyaralás meg nem ér annyit, amennyit manapság kell érte fizetni.

2022. jún. 20. 21:59
 28/28 anonim ***** válasza:
Egy katasztrófa ami itthon van! 3 napos utakat hirdetnek, ami ellen még nem láttam, hogy reklamált valaki? mert igazából az másfél nap.Hiszen du, kettőkor érkezel, és távozáskor 10 órakor viszlát! ami az árakat illeti, hát! 80-90000 ft.? hol élünk? az állam adta a pénzt felújításokra, és persze utána minden kétszer, háromszor drágább lesz.Lassan érdemesebb külföldre menni mert ami itt 3 nap, ott annyiért egy hétig is el lehet menni.Itt semmi, vagy reggeli, ott teljes ellátás, hát? meggondolandó.Jól írja valaki, "Maradra" érdemes menni.
2023. febr. 14. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!