Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha egyedül megy az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egyedül megy az ember nyaralni?

Figyelt kérdés
Épp a nyaralásomat szervezem, eltöltenék egy hetet a tengerparton, de nyomasztó azt látni, hogy szinte minden ajánlat két főre szól, az apartmanok, hotelszobák stb. Nem gáz, ha egyedül veszek ki egy kétfős szállást, egyedül járok-kelek, miközben mindenki családdal vagy a partnerével élvezi a napfényt meg a szórakozást?
2020. máj. 26. 10:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
De, gáz. Maradj otthon!
2020. máj. 26. 10:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ha jól esik menj! Ne foglalkozz mással.

N27

2020. máj. 26. 10:31
 3/12 anonim ***** válasza:
58%

Nem gáz. Lehet ott fogsz bepasizni/becsajozni.

Ha csaj vagy megdughat a nagyon helyes picér fiú, búvároktató stb.

2020. máj. 26. 10:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz. Egyedül nyaralni is teljesen jó szórakozás, oda mész, ahova akarsz, azt csinálsz, amit akarsz, anélkül, hogy valakikre tekintette kelljen lenni. Nem is egy ismerősöm van, aki tudna mással is menni, de gyakran elmegy egyedüli nyaralásokra is.
2020. máj. 26. 10:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz és hidd el, senkit nem fog érdekelni, ha egyedül mész. Én mindig társasággal megyek, de mindig látunk egyedül fürdőző, napozó, túrázó, várost néző, étteremben ülő és bármit csináló embert.

Ha szeretnél menni, akkor menj nyugodtan. Az biztos, hogy nem kell másokhoz igazítanod a programot, és hidd el, ez önmagában egy előnyös dolog. :D

2020. máj. 26. 10:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én is egy ilyen nyaralást tervezek.
2020. máj. 26. 10:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz,az a gáz,hogy nem szerveznek akciós egyszemèlyes nyaralásokat az utazási irodák.Ezt én is tapasztaltam,ezért nem is mentem végül sehova :(
2020. máj. 26. 10:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Én mindig egyedül szeretek, így lehet ismerkedni ott.
2020. máj. 26. 11:05
 9/12 anonim ***** válasza:
En elmennek legalább nem kell senkihez igazodnod
2020. máj. 26. 11:11
 10/12 anonim ***** válasza:

A bónuszbrigádon mindig látok egy személyre tök jónak tűnő ajánlatokat, szóval ha mást nem, ott is körülnézhetsz.

Amúgy nem gáz, érezd jól magad!

2020. máj. 26. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!