Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 34 éves férfi még játszmázhat?
De mit gondoljon komolyan? Gyűrű, baba, lakáshitel?
Nos igen, játszmázhat, és hazudhat. Mert muszáj. HA, őszinte lenne, akkor nem jutna puncihoz sajnos.
Csides Kata a Magyar pszichológus egyik adása jut eszembe. Talán még fent van a youtuben. Pont a játmákról beszél.
Szerintem a lényeg az hogy minden ember folyton játszmázik
.aga a nő valtja ki a ferfibol azt hogyan allnak hozzá
Nekem már volt olyan szexkapcsolatom amiben aztán el akartak venni meg ne hagyjam el. Mikozben ugy kezdte hogy á neki csak szex kell. Aztán meg én lettem neki a minden meg a nagy ő🤣
Nem értem miert hiszik azt az emberek hogy majd kapcsolat elott vagy ismeretlenul vagy pár honapos kapcsiban tudja azt előre hogy toled mit akar meg mit nem
Ez nem csak a férfin múlik, hanem a nőn is. Attól, hogy komolyat keres, még nem fogja kihagyni a lehetőséget, hogy elszórakozzon egy olyan nővel, akinek a külseje bejön neki, de tartós kapcsolatra nem akarja.
Másrészt akarhat komolyat, de menet közben kiderül, hogy ti nem illetek össze. Elvégre idő kell valakit kiismerni.
Ha veled rendszeresen előfordul, hogy csak szórakozni kellesz, de hosszú távon nem, akkor az a helyzet, hogy a hiba benned van. Ezt nőként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!