Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves férfi és 22 éves nö? Mit gondoltok?
Házas vagyok. Szerelmes lettem egy 22 éves nöbe. Házasságom a gyermekünk születése után ment tönkre. Több mint 2 évig minden próbálkozás ellenére megszünt a szex, mindent megpróbáltam. Sokat segítettem otthon, feladtam a hobbijaimat, barátaimat is, mégis mindenért én voltam a hibás. Mindennapi ordítás, veszekedés, anyukához elrohanás … az engem nem igazán szeretö ismeröseim is nekem adtak igazat, még a feleségem barátnöi is próbáltak rá hatni de hiába. Nem kerestem párkapcsolatot, nem az a fajta vagyok! Soha nem gondoltam volna, hogy beleszeretek valakibe. Elsö látásra történt valami köztünk, ami tovább fejlödött. Megérti és elfogadja a helyzetemet, elfogadja hogy gyerekem van, ö is szeretne majd, érettebb a korabelieknél. Nem az a “bulikázós”. Szex nem volt köztünk, neki így nem fér bele és nekem se, de csók szokott lenni. Ettöl is szemétnek érzem magam … A válást beadom, ügyvédnél voltam már. Barátaim szerint (akikkel újra felvettem a kapcsolatot) nagy ez a korkülönbség, ez csak fellángolás. Szerintük egy ilyen fiatal és nagyon csinos nö nem fog hosszútávon boldog lenni egy ilyen kapcsolatban. Majd úgyis keres egy korabeli gyerektelen férfit.
Mit gondoltok? Szerintetek van jövöje a kapcsolatnak? Ha ö nem jön, lehet, hogy sose lépek ki a rossz házasságból. De nem erre használom fel, szerelmes vagyok belé.
1. Rég rossz, hogy 34 évesen anoním fórumon vársz visszaigazolást a kapcsolatodról.
2. Az is rossz, hogy a barátaid véleménye miatt máris elbizonytalanodtál.
Mint kívülálló mi nem tudhatjuk mi lesz ebből, mert ezer meg ezer tényező van ebben. Mindig lesz itt valaki aki tud ilyen esetről, akiknél jól működött, és mindig lesz valaki aki pont az ellenkezőjéről beszél.
Szóval csak pár olyan dolgot tudok írni:
1., Addig ne kezd viszonyt amíg nincs vége a válásnak. Mi fiatalok nem vagyok hülyék, ismerjük a "válófélbe vagyok, de utána csak a tiéd" dumát. A feleségeddel se lenne korrekt, akkor sem, ha te házisárkánynak látod jelenleg.
2., Feltételezem lesz közös felügyelet. 22 éves vagyok én is, nem lennék nyitott olyan kapcsolatra, ahol van már gyerek. Fiatal vagyok még a pótanyuka szerepre. A végtelenségig meg nyilván nem lehet kerülgetni a be-nem-mutatást. Szóval a szeretőddel (mert jelenleg az a plusz nőcske csak szerető) beszéld meg ezt, mert hidd el, nagyon kevés embernek álma 22 évesen a dajkálás.
Sejtettem, hogy bedobsz valami ilyesmit.
Most ellentmondásos leszek, de talán más szemmel nézve meg tudod érteni:
22 évesen senki se akar a nála 10 évvel idősebb párja gyerekének potanyja lenni. DE ha egy férfiban annyi hajlandóságot látok, hogy a másik nőért képes a gyerekét passzolni, és miatta csak 2 hetente látni, akkor NEM szavazok neki bizalmat. A saját gyerekünkkel is így járna el. Aki félrelép egyszer, félrelép másodszor is. Már csak ezért sem jönne össze veled ép önbizalmú nő.
Nekem úgy jön le, hogy a gyereked érdekét figyelembe se veszed. Nem csoda, hogy a nejed sárkány lett.
Ha nem jártok össze titokban, akkor hogy szoktatok csókolózni? Nyíltan a munkahelyen, vagy az utcán? Akkor az sem zavarna, ha melletted mással csókolózna nyíltan, mikor mondjuk te a gyerekeddel vagy?
Mondjuk az számomra nem komoly párkapcsolat, ahol ha jön a gyerek hétvégén, akkor a másik fél lelép, hogy ne kelljen a gyerekkel lenni. És ha ő még szeretne gyereket, akkor ez tényleg abszurd helyzet.
Bonyolultabb az ügy. De mindig a férfi a hibás, persze. Van oka, hogy 2 hetente lenne nálam a gyerekem hétvégén, így lenne neki a legjobb. De persze, menjek el közmunkásnak, akkor biztos jobb lesz neki, hiszen velem van minden második egész héten. Egyébként nem azt jelenti amire gondoltam, hogy nem megyek majd el érte, nem megyek a meccseire, stb. Ha tudok napi szinten látogatom majd.
Nem azt mondtam, hogy le kell lépnie. Hanem HA úgy akarja! És nem kell pótanyának lennie! Testvérem új párja se pótanyáskodik! Nem hagyja rá a gyereket vagy ilyesmi. De úgyis nektek van igazatok.
Munka kapcsán találkozunk, nem szervezek titkos programot és hazudok otthon hogy hova megyek. 3 alkalommal csókoltam meg. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!