Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy más férfié lesz aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Sajnos pár hónapja elrontottam a randizós korszakot egy nővel akivel régről ismertük már egymást. Én 35 éves vagyok, ő 30. Néhány randit le kellett mondanom családi okok miatt és végül ez miatt nem akarta velem tovább folytatni. Én komolyat szerettem volna vele, csak a lassabb ismerkedés híve vagyok.

Ezután úgy tudtam nem volt senki mással ezért nem is adtam fel a reményt. Most viszont egy másik pasi teszi neki a szépet és attól tartok sikert ér el. Már láttam én is őket beszélgetni, nevetgélni. De nem értem miért neki adna esélyt, ez a pasi 40 éves, már őszül a haja, olyan magának való.

Nagyon rosszul esett és tudom nem jogosan neheztelek rájuk mégis kínoz ez az egész. Írtam neki (a hölgynek) pár napja de meg se nézte...

Nem fogok találni még egy ilyen nőt és most a tetejébe nézhetem végig ezt az egészet (egy városban élünk mind). Mit csináljak?

2022. jún. 9. 20:37
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Akkor abból eredhet a problémám, hogy nekem csak egy hosszú kapcsolatom volt ami szép lassan teljesedett ki. Két évig tartott, azóta senkim nem volt, ennek már négy éve. Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
2022. jún. 10. 12:44
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan férfi!, aki nem beszélget naponta, nem gond. Persze egy jo reggelt v jo ejt barkinek beleférhet a napjába. De egy városban lakunk és még hetente 1x se akar találkozni, az nem akar komolyat. Aki komolyat akar, az hetente többször is látni akar.
2022. jún. 25. 10:07
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
attól függ.. ő is férfi?
2022. jún. 26. 03:03
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja....az már más. Pasik egymás között 😉
2022. jún. 26. 20:47
 25/26 A kérdező kommentje:

Összefutottam vele véletlenül a boltban, pont kijött amikor én odaértem és egy pillanatra úgy nézett rám, hogy vettem a bátorságot és ráírtam. Azt hittem már nem is válaszol de végül visszaírt, először elég szűkszavúan. Utalgattam rá, hogy esetleg alakul-e kapcsolata de nem értette miről beszélek, azt mondta, ő azóta is szingli. Írtam neki, hogy már máshogy csinálnék mindent, csak ő jár az eszemben. Kértem, hogy adjon még esélyt, legalább gondolja át. Azt írta, nem tudja mit csináljon velem és azt sem akarja, hogy hülyének nézzem.

Most elköszönt azzal, hogy megy sorozatot nézni és majd gondolkozik ezen az egészen.

2022. júl. 5. 19:29
 26/26 A kérdező kommentje:
Szerintetek van esélyem?
2022. júl. 5. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!