Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy más férfié lesz aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés

Sajnos pár hónapja elrontottam a randizós korszakot egy nővel akivel régről ismertük már egymást. Én 35 éves vagyok, ő 30. Néhány randit le kellett mondanom családi okok miatt és végül ez miatt nem akarta velem tovább folytatni. Én komolyat szerettem volna vele, csak a lassabb ismerkedés híve vagyok.

Ezután úgy tudtam nem volt senki mással ezért nem is adtam fel a reményt. Most viszont egy másik pasi teszi neki a szépet és attól tartok sikert ér el. Már láttam én is őket beszélgetni, nevetgélni. De nem értem miért neki adna esélyt, ez a pasi 40 éves, már őszül a haja, olyan magának való.

Nagyon rosszul esett és tudom nem jogosan neheztelek rájuk mégis kínoz ez az egész. Írtam neki (a hölgynek) pár napja de meg se nézte...

Nem fogok találni még egy ilyen nőt és most a tetejébe nézhetem végig ezt az egészet (egy városban élünk mind). Mit csináljak?

2022. jún. 9. 20:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Tovább lépsz, másikat keresel. Más lehetőséged nincs.
2022. jún. 9. 20:40
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg elfelejteni - ha egyszer nem sikerült, annak oka van!

De régebben miért nem igyekeztél a közelébe kerülni?

2022. jún. 9. 20:42
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, nem ez a lényeg, de ha összejöttetek volna, normális lett volna, hogy elhagy, ha elkezdesz őszülni?
2022. jún. 9. 20:44
 4/26 A kérdező kommentje:
2-es: mert már pár évvel ezelőtt is kezdeményeztem nála de mint írtam lassabban szeretek ismerkedni. Ezt megunta és szólt hogy ne haragudjak de más is udvarolna neki akinek esélyt adna. Aztán három év múlva szakítottak, én pedig újra próbálkoztam. De most óvatosabb voltam, próbáltam tovább húzni az ismerkedést biztos ami biztos alapon. Majd két hónap múlva miután sajnos egymás után több randit le kellett mondanom, lekoptatott... Én csak biztosra akartam menni hogy igazán engem akar-e.
2022. jún. 9. 20:47
 5/26 A kérdező kommentje:
3: én csak nem értem miért egy ennyivel idősebb pasinak ad esélyt! Nem sok az a korkülönbség?
2022. jún. 9. 20:50
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Neki nem.
2022. jún. 9. 20:50
 7/26 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem az időhúzásodat nem díjazta, azt hihette, hogy csak rabolod az idejét. Már nem gyerekek vagytok, ez a szélsőségesen lassú tempó az ellenkező hatást éri el egy nőnél, aki már haladni akar az életben.
2022. jún. 9. 20:54
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

"csak a lassabb ismerkedés híve vagyok"

Ezzel nincs baj, de ezt neki is mondtad?

2022. jún. 9. 20:56
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha igazán akarna téged akkor megvárna. Sőt még ő venné át az irányítást hogy gyorsabban haladjatok. 30 évesen általában már nem szívbajosak a nők.
2022. jún. 9. 21:06
 10/26 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, semmit nem rontottál el. Ha valóban érdekelt téged, azt éreznie kellett volna. Lehet azt azért látni, ha valaki csak kifogást keres, vagy tényleg közbejött valami. Szóval a lényeg, hogy ne hibáztasd magad.

Még tehetsz egy próbát nála, mielőtt komolyra fordulna ezzel a másikkal, el is mondhatod neki, hogy te komolyat szeretnél. Ha erre nemet mond, akkor talán könnyebben tovább tudsz lépni.

2022. jún. 9. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!