Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam azon, hogy más férfié lesz aki tetszik nekem?
Sajnos pár hónapja elrontottam a randizós korszakot egy nővel akivel régről ismertük már egymást. Én 35 éves vagyok, ő 30. Néhány randit le kellett mondanom családi okok miatt és végül ez miatt nem akarta velem tovább folytatni. Én komolyat szerettem volna vele, csak a lassabb ismerkedés híve vagyok.
Ezután úgy tudtam nem volt senki mással ezért nem is adtam fel a reményt. Most viszont egy másik pasi teszi neki a szépet és attól tartok sikert ér el. Már láttam én is őket beszélgetni, nevetgélni. De nem értem miért neki adna esélyt, ez a pasi 40 éves, már őszül a haja, olyan magának való.
Nagyon rosszul esett és tudom nem jogosan neheztelek rájuk mégis kínoz ez az egész. Írtam neki (a hölgynek) pár napja de meg se nézte...
Nem fogok találni még egy ilyen nőt és most a tetejébe nézhetem végig ezt az egészet (egy városban élünk mind). Mit csináljak?
Próbáld meg elfelejteni - ha egyszer nem sikerült, annak oka van!
De régebben miért nem igyekeztél a közelébe kerülni?
"csak a lassabb ismerkedés híve vagyok"
Ezzel nincs baj, de ezt neki is mondtad?
Kérdező, semmit nem rontottál el. Ha valóban érdekelt téged, azt éreznie kellett volna. Lehet azt azért látni, ha valaki csak kifogást keres, vagy tényleg közbejött valami. Szóval a lényeg, hogy ne hibáztasd magad.
Még tehetsz egy próbát nála, mielőtt komolyra fordulna ezzel a másikkal, el is mondhatod neki, hogy te komolyat szeretnél. Ha erre nemet mond, akkor talán könnyebben tovább tudsz lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!