Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a tulajdonságok amik miatt komolyan vesztek egy nőt randik során?
Engem valamiert vsak akkor vesznek komolyan ha más esetleg jobb pasi "le akar nyúlni" előlük.
Addog valahogy fel se tűnök nekik azt hiszik csak ugy ott vagyok kéznél és rájuk várok csak
#15 maguk az incelek írták ezeket a válaszokat, szóval igen :)
Tudod ők azok, akik a saját szemükben a gerendát sem... De persze a világ rossz, a nők meg alávalók :D
Látva itt a válaszokat.. Mindent elmond, hogy azonnal külsőségekre gondoltak a legtöbben. :D
Külső megfog, belső megtart, ez a legnagyobb igazság, de ne legyen már síkhülye attól, mert Ő jól néz ki..
Kérdező:
Legyen véleménye, legyen tisztában a képességeivel. Engem például elrettent az, ha valaki tudja azt, hogy jól néz ki, és mégis visszajelzést várna tőlem, hogy növeljem az egoját.. Az ilyen kamu önbizalomhiányos lányokat nem szeretem. De talán, ami a legfontosabb, hogy tudjon kommunikálni és ne mindent erővel kelljen belőle kiszedni..
Fiatal vagyok, nem próbálkoztam sok lánynál, viszont mindegyiknél az volt a probléma, hogy egy piros levélfújóval jobban eltudtam volna beszélgetni, mint velük.
Kommunikáció, kérdések, önálló vélemény, ezek a legfontosabbak.
Én is ezen vagyok kiakadva 😃 hát már kérdés is alapból arról szól, hogy „randik során”. Tehát teljesen alapvető, hogy külsőre bejön, mivel az ember csak olyannal randizik, akit vonzónak talál. Akkor csak valami többlet elvárást kéne támasztania, hogy a randi után legyen még folytatás. Nem hiszem el, hogy valakinek ennyi elég egy kapcsolathoz, hogy jó a segge 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!