Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mások is, akik akár napi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is, akik akár napi szinten látják egymást, hihetetlenül boldogok lesznek ha képen meglátják a párjukat?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élek a párommal és ugyan annál semmi sem okoz nagyobb örömöt, mint amikor velem van, ezt követi a videóhívás, de ha csak küld egy képet, amit még nem láttam róla, akkor is teljes bizsergés és boldogság fog el.

Ezzel azok is így vannak, akik napi szinten látják egymást?

Azt azért hozzátenném, hogy elég friss, 4 hónapos kapcsolat, szóval dúl a szerelem.

Mi is tervezzük az összeköltözést, de először el akarom végezni a szakomat az egyetemen, mert ő meg külföldön él.

23/L

2022. jún. 6. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Nem. Én alig vártam, hogy hazamenjen, hogy tudjak játszani a gépen.
2022. jún. 6. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
😁😁😁😁
2022. jún. 6. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
32%

En nem.

Nálunk is friss kapcsolat es nekem szabályosan rosszul esik ha a parom pl magárol csinál csak szelfiket rolunk kozoset meg eszébe nem jut es az sem zavarja ha rolam nincs képe.

Ezután már figyelgettem vajon mikor lesz benne erre vágy egyáltalán.

Na es egyszer mikor ittam es ittas voltam felvett poenbol videora.

Na erre meg aztán szüksege volt. Nem egy közös élményunkrol, nem rolam, nem egy romantikus légkorben van szuksége a pillanatokat megőrizni hanem ittam es az vicces!

Persze amikor ő bohockodik fegyverekkel vegyem már fel videora. Igy rola van video. Magára kíváncsi. De hogy engem is fotozott volna vagy videozott volna fegyverekkel az ugy már nem erdekli.

Szoval amikor a barátomrol keszul vagy van kép video, bennem csak kerdojelek fogalmazodnak meg hogy rolam nincs szuksége képre, videora, vagy velem egyutt képekre videokra?

Azaz marhára nem pozitiv erzéssel töltenek el a képei. Hanem egot látok csak benne hogy ő fontos saját magának. En meg nem vagyok neki az.

Plusz

Akkor jött neki ösztönzes arra hogy rolunk legyen romantikus kép amikor összeveszés után akart engem kirandulassal romantikázva manipulálni hogy kibékuljek vele es marhára nem érdekelte az egész romantikus kirándulás egyáltalán csak az hogy ne lépjek már le. Na akkor lőtt rolunk egy szelfit manipulácio kapcsán csak mert abszolut nem érdekelte nem maga miatt csinált a romantikus képet rolunk.

2022. jún. 6. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:
32%

*Szoval amig nekem lehetne a barátomrol ezeregy képem is, addig a barátom mégcsak nem is hiányol, nem is csinál rolam/vagy közöset egyet sem. Kivéve az ittas videot. Ennyi van neki rolam eddig. Meg egy béna szelfi a romantikás kirandulásrol amire nem is volt igénye, mert marhára nem erdeklik a romantikus kirandulások egyébként, csak engem akart kibékíteni, szédíteni.

És még így is hogy lehet soha többé nem lát mert szakítunk, sem gondol abba bele hogy amugy nyom nelkul fogok eltunni egy emléke sem rolam.

2022. jún. 6. 15:08
 5/5 anonim ***** válasza:
32%
*egy emléke sem lesz rolam
2022. jún. 6. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!