Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt egy személy aki meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy személy aki meg alázott,meg bántott és nem szeretem már de még sem tudok tovább lépni rajta. Valamiért azt érzem ő kell az életembe és valami hihetetlenül ragaszkodom/kötödöm hozzá. Ez miért van ? Pontosabban mitől és mikor ér véget ?

Figyelt kérdés

Volt egy 4éves kapcsolatom amiben sokszor mentünk szét. Volt hogy hónapokra is külön mentünk. Ezek a hónapok alatt bizony sokszor ell távolodtam és ki is sikerült szeretnem az akkori barátnőmböl. De aztán mindig vissza tért én pedig mindig be döltem férfi ként hiszen testileg nagyon vonzódtam hozzá és eszméletlenül jól ment köztünk a kémia. Na mdg a lehetőséget is meg adtam hogy hátha változot.Most ez az utóbbi 6hónap rá döbbentett hogy egy renttentően alamuszi másokat saját maga érdekéből kihasználó mocskos és gusztustalan gerinctelen nővel volt dolgom. (Nagyjából ez volt a szakitás oka is de ez évek alatt csak roszabb lett)Ebben a fél évben sokszor ellenem fordult és meg vádolt az akkori barátnőm. Nem mint ha oka lehetett volna de mások elött sosem védet ki engem. Nem számithattam rá egyszer sem.

Még is talán egy hónapja hogy azt érzem szerelmes vagyok belé. És nem tudom miért érzem ezt mindennek ellenére is.

Vagyis tisztában vagyok vele hogy nem szeret,ott rúgna belém ahol csak lehet és esélyt adnék rá neki. De még is vonzódom felé és valami hihetetlen módon kivánom. Csak ő jár egész napokat a fejemben de még este is vele álmodom. Ezt igy nem tartom rendben hiszem nem szeretem de akkármikor ugranék egy szavára és bármikor benne lennék egy egy alkalmi kapcsolatban vele. Sajnos mindennek ellenére is.

Ez számomra már egy akkora probléma hogy nem vagyok teljes önmagam a minden napjaimban. A gondolkodásom és az eszem sem úgy fog ahogy kellene. Őszintén ha gáz ha nem de kezdek ell keseredni hogy bizony már nem kellek számára semmilyen téren sem.

De az egész ügy csak szánalmas és elkeseritő főképp férfiként számomra! Soha nem éreztem felnőtt emberként ennyire szánalmasnak és tanácstalannak magam e téren.

Akkaratom elmenére is kezd a dolog egyre jobban bosszantani és gyengiteni engem,mind a mindennapjaimban mind pedig a családi és más kapcsolataimban is. Sajnos nem látok kiutat hiszen túl sokszor kerültem ugyanebbe a körbe és indig ugyan igy végzödöt. elfogadható számomra segitő tanácsot szeretnék ebben az ügyben.

2021. márc. 26. 09:20
 1/7 A kérdező kommentje:

25éves férfi vagyok

A volt barátnőm 21éves

2021. márc. 26. 09:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem traumatikus kötődés alakult ki. Ha normális veled, termelődik a boldogsághormon, ha szemétkedik, akkor a stresszhormon. Ez pedig függőséget alakít ki. Tedd le, mint a drogot. Ezt csak így lehet megoldani
2021. márc. 26. 09:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólónak igaza van, én is ebben vagyok. Irtó nehéz. Egyelőre még nem találtam megoldást.
2021. márc. 26. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a magánnyal való szembenézés, meg a kapcsolat lezárása segítene, de nem szégyen pszichológus segítségét kérni.

Az különösen megviseli az embert, ha arra kell rájönnie: a másik bizonyos szempontból nem viselkedett szépen.

2021. márc. 26. 11:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem kimondottan a magánytól félek. Inkább foglamaznék úgy hogy az rossz hogy nincs melettem és ennyire elfordult tőllem. Sőt én érzem magam "rosszul" hogy egy ilyen személyiségű embernek engedtem hogy ezt meg tudja tenni velem. (Ha igy érthető hogy ))

Lehetne más az életemben. De számomra addig ez kizárt addig ameddig ezen a ponton vagyok.

Egyébként nem tartjuk a kapcsolatot lassan 2hónapja de csak napról napra az eszembe van. Hiába nem érzem magam jól melette valamiért akkor is ő kell. Mint ha kényszer lenne.

2021. márc. 26. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős... Nekem egy ilyen férfi volt az életemben. Szerencsére csak volt, bár napi szinten nézegetnem kell, de úgy vagyok vele már, jobb ez így. Nem könnyű, fáj is, de tisztában vagyok vele, mekkora patkány. Ez nekem elég ahhoz, hogy ne akarjam saját magamat tönkre tenni.
2021. márc. 26. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:
61%
Ez a szerelem.
2021. márc. 28. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!