Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezáltok normális? Fiúk erről mi a véleményetek?
Van egy nagyon rendes ismerősöm.
Nagyon jóban vagyunk, sokat beszélgettünk.
Egyszer kérdeztem, hogy járna e velem.
Az volt a válasza, hogy nem, mert ő a magas és kigyúrt csávókat kedveli.
Én átlagos magas vagyok és inkább vékonyabb testalkatú.
Erre, most nem rég láttam, hogy összejött egy ugyan ilyen magas teljesen átlagos pasival.
Oké, ő nem olyan véginyabb testalkat mint én, de izom az nincs rajta egy deka sem.
És nem is magasabb nálam.
Ez most, hogy van a nőknél?
Fogalmuk sincs, hogy kivel (milyen külsejű) emberrel akarnak járni?

10-es köszönöm.
Valószínű ez lehet.
9-nek megjegyezném, hogy nem akar lekoptatni.
5-ből 3x ő jön oda hozzám, és most hogy van pasija még mindig ugyan olyan nyitott és beszédes velem.
Amúgy meg nem tud lekoptatni.
Napi 4-6 órát egymás mellett vagyunk a munka miatt.

#5: Láttam már a válaszaidat, és elég csőlátású vagy. Szinte már kár is reagálni neked, de egyszer azért veszem a fáradságot rá.
Nem volt az esetem a pasi, mégis olyan volt a viselkedése, ami megfogott. Biztos nehéz ezt megérteni egyeseknek. :D A szépség/rondaság egy bizonyos (egyáltalán nem magas) szint felett relatív és nagyon szubjektív dolog. Nekem jellemzően a karakteresebb férfiak tetszenek, akikre nem mondaná senki, hogy szépfiúk. A szép, finom vonásokkal rendelkező pasikon sosem akad meg a szemem. Az emlegetett szőke pasinak, meg finomabb vonásai voltak, mint amik nálam a férfias, karakteres kategóriába esnek, vagyis az én megítélésem szerint nem volt külsőre vonzó.
És csak, hogy legyen még min pörögnöd: a legjobb barátnőmmel soha az életben nem fogunk pasin összeveszni, mert akikkel ő kezd, azokat én bottal sem piszkálnám meg, és viszont is ugyanez a helyzet. :D Se külsőre, se személyiségre nem egyezik az ízlésünk pasik terén. Így még az se játszik, hogy ugyan külsőre nem jön be a másiké, de viselkedésre igen, mert abban is tök mást szeretünk.

Sajnos itt meg fog akadni a mi kis diskurzusunk, mert ilyenkor jön az, hogy hiszem ha látom :). Nem várom el, hogy képeket mutogass, de egyébként mindig ki szokott derülni, hogy azok a férfiak, akiket ti bottal se piszkálnátok meg egytől egyig jóképűek, csak egyik szőke volt, a másik nem, ahogy te is bevallottad :D. Bár kis segítséget adok neked, alább fogadjunk, hogy 4.0 alatt te se állnál le senkivel, az általad hivatkozott úriemberek meg mind minimum 6.0-n voltak ;).

#14: Nem mutogatokat képeket, mert ismerősökről nem fogok. De szeretem a nagy orrú, vastag alsó (esetleg felső) ajkú, ázsiaira emlékeztető (de nem konkrétan az) járomcsontú és szemű pasikat. Ezek a tulajdonságok azok, amiktől rájuk fixálódik a tekintetem. Emellett legyen sötét, erős szálú haja, amibe bele lehet túrni, és nem folyton belőve hordja a sérót, hanem csak úgy természetesen, akár kócosan. Ja, és átlag fehér ember, ne latin, ne fekete, ne ázsiai (mondjuk az esetleg félig lehet).
A linkelt képen amúgy számomra az 5.5-ös sorban vannak egész elfogadható fejű pasik (hozzáteszem egyik se tetszik igazán), de se felette, se alatta. 🤷♀️ Mellesleg, ha csak ezekből lehetne választani, akkor igen szomorú lennék.
Jaaa. Pénz lehet az oka?
Mert azt tudom, hogy a srác szülei révén elég pénzes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!