Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ezáltok normális? Fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezáltok normális? Fiúk erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon rendes ismerősöm.

Nagyon jóban vagyunk, sokat beszélgettünk.

Egyszer kérdeztem, hogy járna e velem.

Az volt a válasza, hogy nem, mert ő a magas és kigyúrt csávókat kedveli.

Én átlagos magas vagyok és inkább vékonyabb testalkatú.

Erre, most nem rég láttam, hogy összejött egy ugyan ilyen magas teljesen átlagos pasival.

Oké, ő nem olyan véginyabb testalkat mint én, de izom az nincs rajta egy deka sem.

És nem is magasabb nálam.

Ez most, hogy van a nőknél?

Fogalmuk sincs, hogy kivel (milyen külsejű) emberrel akarnak járni?

2022. jún. 6. 13:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Van egy ideálja, aki tetszik neki, te ebbe nem tartozol bele, és amúgy sem fogtad meg, mint férfi. A másik pasas meg valószínűleg megfogta férfiként, ami miatt hajlandó volt félredobni az ideálját.
2022. jún. 6. 13:18
 2/16 anonim ***** válasza:
21%
Mert te ronda vagy az új faszija meg jóképű. Nőknek kinézet, azon belül is arc a legfontosabb (meg fasz méret). Ismerősöd meg rendes volt és elég egyértelműen lepattintott. Legyél neki hálás.
2022. jún. 6. 13:25
 3/16 anonim ***** válasza:
76%

Kamuuuu.

Mikor unjátok meg, hogy "magas kigyúrt pasi"-ra vágyik minden nő?

2022. jún. 6. 13:25
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Pont, ahogy az első írta. Nekem nagyon nem jönnek be a szőke pasik, mégis volt már olyan szőke pasi, akihez vonzódtam. Ráadásul még alacsonyabb is volt nálam. De egy hullámhosszon voltunk sok mindenben, ez pedig felül tudja írni a külsővel kapcsolatos preferenciákat.
2022. jún. 6. 13:51
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

"mégis volt már olyan szőke pasi, akihez vonzódtam"

Azon túl, hogy a haja színe nem felelt meg az (alacsony) elvárásaidnak volt más hibája is, pl. hogy ronda volt? Vagy ő is jól nézett ki csak annyi hibája volt, hogy szőke volt?

2022. jún. 6. 13:56
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem mert őszinte lenni, mert félt hogy megbánt, pedig jobb lett volna, ha azt mondja "Ne haragudj, de mint férfi nem jössz be nekem, de kedvellek mint embert" Ez lett volna a korrekt
2022. jún. 6. 13:59
 7/16 A kérdező kommentje:

Azért nem értek veletek egyet, mert azt is mondta hogy ha fél fejjel magasabb lennék és 2-3 évet jártam volna konditerembe akkor simán összejönne velem.

Nem hiszem, hogy nem akart megbántani.

Többször nagyon őszintén mondott már olyan dolgokat amivel nagyon megbántott.

De ő sem bántani akart és én sem haragudtam rá.

Ő egyszerűen ílyen őszinte típus.

Csak azt nem értem, hogy akkor most magának hazudott?

Vagy miért mondta, hogy ilyen még olyan pasi kell neki, ha mégsem?

2022. jún. 6. 14:18
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Már mondtam, arc a legfontosabb. Arcra te egy szinten vagy az új faszijával?

2022. jún. 6. 14:21
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha őszinte lenne akkor nem ezt mondta volna, saját magának mond ellent, ezt te is látod, tehát neked akkor hazudott, mert le akart koptatni!
2022. jún. 6. 14:24
 10/16 anonim ***** válasza:
90%

Van az embereknek ideáljuk, meg van az, amikor valami megmagyarázjatatlan oknál fogva elkezdenek vonzódni valakihez. Te se mond, hogy még soha nem vonzódtál olyanhoz, aki amúgy nem volt az ideálod!! Vagy ha tényleg nem volt még ilyen, akkor makd lesz!

A lényeg az, hogy te sem az ideálja nem voltál, és még csak vonzalmat sem váltottál ki belőle. Nem kell túlgondolni. Az emberek nem racionális lények, nem gépek. Te sem vagy az, hiába próbálod beállítani magadról.

2022. jún. 6. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!