Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy jobb? Ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy jobb? Ha az ismerkedés közben már szerelmesek lesznek a felek, vagy hogy elöbb jönnek össze és csak utána lesznek szerelmesek?

Figyelt kérdés
Nyilván nem lehet irányítani mikor leszünk szerelmesek, de azt igen hogy mikor jöjjenek össze a felek.

2022. jún. 4. 20:57
A kérdező szavazást indított:
Elöbb legyen meg a kapcsolat, aztán kialakulhat a szerelem
Csak akkor legyen kapcsi ha van szerelem is már
24 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kifejtenétek hogy miért?
2022. jún. 4. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Èn a villámcsapásos szerelemben hiszek. Minden más csak megszokás meg szimpátia.
2022. jún. 4. 21:10
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Én nem hiszek a szerelemben. A "villámcsapásos szerelemben" meg pláne, meglátod és máris szerelmes vagy? Az mi? Tetszik a külseje maximum.
2022. jún. 4. 21:13
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Csak akkor, ha már van szerelem. A többi az megalkuvás, ami nem biztos, hogy rossz döntés, de nem szerelem.
2022. jún. 4. 21:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ez a azonnali rózsaszín felhős típus szerelmes, mert tudom h az csak hirtelen fellángolás s nem a személybe szerelmes az ember, hanem csak maga az érzetbe hiánypótlás, ami vak s nem tartós. Én a személybe szerelmes típus vagyok, ami időt igényel, míg megismerem, bizonyosságot, építkezést, mert az nem vak, hanem igaz.Nem vagyunk egyformák 🙂Mindkettőbe érdemes belemenni, majd lesz valami. De azért szoktak először csak "járni",...
2022. jún. 5. 17:21
 6/12 anonim ***** válasza:
45%

Mind2 lehet szerelem, és mindkettőnek van jó oldala. Nem csak egyféle van.

A villámcsapás pl nekem évekig úgy belem ivódott, mint soha senki! És nem is fog senki.. ettől még a másik, ami lassabban épül ki, az is igazi, és sokszor valóban tartósabb, illetve stabilabb, pont ezért, mert lassabban épül ki, ahogy megismered ténylegesen a másikat.

A villámcsapás dolog elég pusztító tud lenni, ezt sajnos alá tudom támasztani.. mai napig fel tudna kavarni, mint kiderült .

2022. jún. 5. 23:37
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

A villamcsapasos dolog nem szerelem. Azért hatalmas pofára esés a vége mindnek, mert egy létező személy általad elképzelt tulajdonságaiba szeretsz bele. Ezt pedig kotodesi probléma okozza.

Az IGAZI szerelemhez idő kell.

Én mindig úgy jöttem össze a parjaimmal, hogy jól éreztük magunkat együtt, működött a kémia és úgy éreztem, beléjük tudok szeretni. Mindegyikkel így is lett. Egyik sem volt villámcsapás szeru.

23N

2022. jún. 6. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:
A 7-es állítását azért vonom kétsègbe, mert soha semmilyen tulajdonságba nem tudtam beleszeretni. Minél jobban igyekeztem tudatosan a jó tulajdonságai miatt szerelmes lenni, annál kevésbé sikerült. Nem kell idő a szerelemhez. Olyan lehet, hogy valaki annyira sérült, hogy képtelen elfogadni ezt az elsöprő érzést és inkább elmenekül egy biztonságosabb kapcsolatba, vagy csak nagyon lassan ismeri be, hogy szerelmes, de attól még a szerelemhez nem kell sok idő, sőt...
2022. jún. 6. 13:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Azt tudod őszintén szeretni, a tulajdonságai miatt, akit ismersz. Különben mit er a szerelem? Miért jó olyat szeretni, aki mellett szenvedsz, mert nem illetek össze ? Én azt vonom kétségbe, hogy ezt miért nevezik szerelemnek.
2022. jún. 6. 14:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Az a sérült, akinek fogalma sincs, hogy kit keres egy társban és csak az érzései alapján megy előre fejjel mindennek, nulla gondolkodással és előre látással. Nem minden racionális, de annak nincs értelme, hogy valaki szarul bánik veled de te vele maradsz mondván, hogy szereted. Így születnek a bántalmazó kapcsolatok és a sok ilyen lelkileg és érzelmileg fejletlen/sérült ember miatt van ennyi rossz kapcsolat és magas valami ráta.
2022. jún. 6. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!