Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretnél a pároddal közös fotókat késziteni a netre, de nagyon rossz fényképarcod van, mit tennél ? Ráadásul az előző párja százával tette fel a közös fotókat.
Olyan nagyon romi képet tudtok csinálni, hogy egymással szemben álltok, egymás szemébe néztek, ő pedig megfogja az arcodat, ezzel eltakarva a felét.
Vagy pedig gyakorolsz szelfikkel, hogy milyen póz áll jól, meg mi nem.
Vannak fotogén és kevésbé fotogén emberek - de a kevésbé fotogén emberekről is lehet jobb képeket csinálni.
Amit én tudnék javasolni:
- csinálj magadról, vagy akár együtt, nagyon sok képet, rengeteg szögből, elemezd ki, hogy mi az, amin változtatni kéne, milyen szögben tartsd a fejed
- szintén kevésbé fotogén emberként: nekem óriási segítség a telefon szelfi módban, mert akkor legalább látom a saját arcomat, és tudom úgy forgatni / mozgatni, hogy a legelőnytelenebb részek ne legyenek látványosak (nekem pl. az az egyik legnagyobb gondom, hogy a tükörben nem látom annak, de sok fotón meg videón az felső ajkam jobb oldala látványosabb, mint a bal, ha lazán tartom a számat, és ezen pl. tudok korrigálni bizonyos mosolytípusokkal, ha látom, hogy már megint úgy néz ki :D)
- ha nőnemű vagy: smink
- nagyon előnytelen részeket akár a párod is ki tud takarni a képből, ha picit arrébb áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!