Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem valakibe, aki max szexet akar, de ez nekem kevés, nem történt még semmi. Hogyan lehet ilyen esetben tovább lepni? Egyfolytában rá gondolok
Na közbe sajnos találkoztunk kettesben... Csók meg egyéb dolgok után, egy félre sikerült szex is volt. Tudtuk, hogy nem készültünk rá, mert beszéltük, hogy ne, mert tönkre megy a barátság. Azóta olyan üresnek érzem magam
Nem az a gond, hogy nem volt jó, valahogy túl zavartak voltunk, hiába vágytunk egymásra. Reggel amikor találkoztunk, olyan természetes volt. Azt gondoltam ma helyre hozzuk és végre jó lesz
De ő azt mondta, hogy maradjunk ennyiben. Azóta olyan kihasznaltnak érzem magam. Nem ment el ő se. Szóval nem mondanám, hogy kihasznalt. De borzasztó rosszul érzem magam. Azt mondta örül, hogy ugyanolyan jól állok hozzá mint azelőtt. De most megvaltozott valami délután. Harag van bennem, arra gondoltam megkérem most kerüljük egymást
Azért fáj, mert én szeretem, de ő mivel nem akarja a barátságot tönkre tenni, gondolom elmegy megdug valakit, én pedig csak várok rá... Hülye vagyok
De félek, ha most megmondom, hogy ne keressük egymást, bánni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!