Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem valakibe, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem valakibe, aki max szexet akar, de ez nekem kevés, nem történt még semmi. Hogyan lehet ilyen esetben tovább lepni? Egyfolytában rá gondolok

Figyelt kérdés
Nincs értelme egy ilyen kapcsolatnak, nem is vagyunk egymáshoz valók, de mégis az életembe jött, de tudom, hogy el kell engednem. Nem akarok csak szex kapcsolatot, abból kinőttem már. Lelkileg akkor még nehezebb lenne lezárni, igyis nehéz. Ja ami még fontos, hogy egy nagyon jó barátom... Nő vagyok 35 éves
2022. máj. 27. 07:57
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazad van. Sajnos nehéz lesz, mert túl közel lakik, szinte epekedve várom, hogy jön haza. De megprobalok erőt venni magamon.
2022. máj. 27. 13:42
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
hogy nekem nincs ilyenem.
2022. máj. 27. 18:44
 23/24 A kérdező kommentje:

Na közbe sajnos találkoztunk kettesben... Csók meg egyéb dolgok után, egy félre sikerült szex is volt. Tudtuk, hogy nem készültünk rá, mert beszéltük, hogy ne, mert tönkre megy a barátság. Azóta olyan üresnek érzem magam

Nem az a gond, hogy nem volt jó, valahogy túl zavartak voltunk, hiába vágytunk egymásra. Reggel amikor találkoztunk, olyan természetes volt. Azt gondoltam ma helyre hozzuk és végre jó lesz

De ő azt mondta, hogy maradjunk ennyiben. Azóta olyan kihasznaltnak érzem magam. Nem ment el ő se. Szóval nem mondanám, hogy kihasznalt. De borzasztó rosszul érzem magam. Azt mondta örül, hogy ugyanolyan jól állok hozzá mint azelőtt. De most megvaltozott valami délután. Harag van bennem, arra gondoltam megkérem most kerüljük egymást

Azért fáj, mert én szeretem, de ő mivel nem akarja a barátságot tönkre tenni, gondolom elmegy megdug valakit, én pedig csak várok rá... Hülye vagyok

De félek, ha most megmondom, hogy ne keressük egymást, bánni fogom.

2022. jún. 9. 19:55
 24/24 Noren1989 ***** válasza:
Jàj. Màrh jàj, h 35 vagy és 16éves gondjaid vannak.
2022. jún. 9. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!