Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem valakibe, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem valakibe, aki max szexet akar, de ez nekem kevés, nem történt még semmi. Hogyan lehet ilyen esetben tovább lepni? Egyfolytában rá gondolok

Figyelt kérdés
Nincs értelme egy ilyen kapcsolatnak, nem is vagyunk egymáshoz valók, de mégis az életembe jött, de tudom, hogy el kell engednem. Nem akarok csak szex kapcsolatot, abból kinőttem már. Lelkileg akkor még nehezebb lenne lezárni, igyis nehéz. Ja ami még fontos, hogy egy nagyon jó barátom... Nő vagyok 35 éves
2022. máj. 27. 07:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A szex téma is csak azért merült fel, hogy ha mellettem van, akkor forr a levegő, mondja is, hogy huh beindul a fantáziája, de ezt nem szabad... Stb
2022. máj. 27. 10:40
 12/24 anonim ***** válasza:
Na de akkor most ez mondta, hogy csak szexet akar vagy te gondolod csak ezt róla? Mert most ebből nekem az jött le, hogy persze szexet (is) akarna, de úgy gondolja, hogy mivel te nem vonzódsz hozzá, csak barátként tekintesz rá és nem akar hülyét csinálni magából. Vagy van valakije.
2022. máj. 27. 11:05
 13/24 A kérdező kommentje:
Neeeem. Megvan köztünk a kémia. Ebbe biztos vagyok. Viszont a múltkor közelebb jött hozzám, meg akart ölelni, de mégis hátrált. Mint aki nem akar érzelmet vinni bele. A szexet folyamatosan tárgyaljuk, de mindig azzal fejezi be, hogy a barátságot ne tegyük tönkre
2022. máj. 27. 11:22
 14/24 A kérdező kommentje:
De mindig faggat, hogy én mit hogy szeretek a szexbe, hozzám ér, úgy néz rám, hogy majd szét szedne. Viszont pár hete mondtam neki, hogy én kezdem szeretni, akkor kiakadt, hogy hát de barátok vagyunk... Szóval nem értem
2022. máj. 27. 11:24
 15/24 A kérdező kommentje:
Így most nem beszélek az érzéseimeol, bele megyek a játékba, vágyakozok utána, aztán össze kaparom magam a földről, ha ő mégis fordul, hogy a barátságot ne rontsuk el
2022. máj. 27. 11:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem barátság.
2022. máj. 27. 11:41
 17/24 A kérdező kommentje:
Hanem?
2022. máj. 27. 12:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
17# Hanem két teljesen mást akaró fél egymást-kerülgetése.
2022. máj. 27. 12:24
 19/24 A kérdező kommentje:
Valóban, én őt akarom. De szerintem ő engem nem.
2022. máj. 27. 12:59
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ja ha taperol, de kiakad a szerelem említésére is, akkor hagyjad. Biztos tetszel neki, biztos nem barátság, viszont vagy sosem akar elköteleződni vagy van valakije vagy valamiért úgy érzi, nem téged képzelt el álmai asszonyának és azt nem fogja feladni.

Mert ha belemégy, pont ugyanide fogtok kilyukadni, hogy te reménykedsz, még jobban kötődsz, ő meg nem teper, csak hagyja magát, mert jó jó, de annyira mégsem, aztán eleged lesz, hisztis leszel, szakítotok, ami megint a te hibád lesz, hisz ő őszinte volt, és utána gyászolhatod évekig.

Pasizz be, de ne vele, az erre a gyógyír.

2022. máj. 27. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!