Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Friss jól működő kapcsolatott szedet szét, egy abortusz, ami meg az előző kapcsolatba történt a hölggyel. Nem telt el pár hét sem a beavatkozas, majd a felém való közeledése között. Szóval érthető, hogy a rossz erzesek feltortek az illetőben?
7
hogy egy hétköznapi analógiával megvilágítsam: a húsleves megfőzéséheuz kell idő, ha nem kockából főzöd.
felteszem a vizet, a zöldséget, húst... és órák múlva lesz ebből kész, fogyasztható leves.
amíg fő, még csak víz, zöldség, hús, tehát nem kész dolog.
mégsem jönnél be, h. kiöntsd, mondván ez nem étel.
na ugyanígy a zigóta egy emberi lény, és akárcsak a levesnek, neki is kell idő, amíg minden szerve kifejlődik... de attól az még maga az élet, egy ember, aki éppen fejlődik, érik... (ahogy fő a húsleves).
mindannyian egy ilyen zigótából lettünk olyanná, amik vagyunk.
bár én sosem nevrzném zigótának, ő emberke, sőt EMBER minden humanista számára.
és mielőtt nekem jönne bárki, h. biztos vallásos okokból mondok ilyet, akkor szólok, h. ateista vagyok.
de vannak erkölcseim, és ha vki megöli a saját gyerekét, akkor gyilkos, nem egy abortuszon átesett nő.
12
tudsz szöveget értelmezni?
nem azokról az esetekről beszéltem, mikor veszélyezteti az anya életét a gyerek, és nem is azokról, amikor erőszakból fogan a gyerek, az ilyen esetek vannak kisebbségben az abortuszok statisztikájában.
a legtöbb nő, aki megöleti a gyerekét, nem lett megerőszakolva a fogantatáskor, és a gyerek nem veszélyezteti az egészségét.
Tudtam...mindig előjön az erőszak.
A nők mindig kiforgatják és/vagy túl buták, hogy felfogják: Az erőszakból fogant, súlyos beteg/sérült, anya életét veszélyeztető esetek mások. Azt, normális ember nem ítéli el.
De amikor valaki, annyira hülye, hogy nem tudja, hogy mi az a kombinált védekezés, azaz GUMI + BÁRNI (bogyó, spirál, popsi, ...), és besikerül a baba, annak ne legyen joga megölni, pláne ne a pasi tudta és engedélye nélkül!
És igen, ha az én hátam mögött ezt megcsinálná a csaj, és elásnám.
Még ilyet leír védekezési módnak, hogy "popsi"...
Tehát a nő élvezete le van szarva, lyuk-lyuk, azt nincs terhesség az ő szemszögéből...
Ennek nőt?
Na ne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!