Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörténhet a valóságban az, mint a "Micsoda nő!" című filmben, hogy egy sármos, gazdag, művelt férfi beleszeret egy fiatal, műveletlen prostituáltba?
23-as azok a sugarbaby-k vagy a luxus prostik.
Prosti es prosti kozott is van kulonbseg. Egyebkent volt ilyen szinhazi darab vagy film nem tudom a cimet egy prostiba szeretett bele egy ferfi regi korba jatszodott csak a prostitualt tudobajos lett es meghalt.
De nem minden luxus prostit vesznek felesegul biztos volt pelda az ellenkezojere is nem luxus prosti csak szimplan prosti reszrol. A gyk-n is volt mar ilyen kerdes. De pl. amugy nem mindig gazdag pasi veszi el a luxus prostit se. Van hogy lancreakciokent a luxus prosti tart el sugarboy-t. Ilyen is van. Szerintem ezt felesleges feszegetni. A kerdezonek tettszett a film es slusz.
De szerintem a my fair lady ami nem errol szol vagy az alom luxuskivitelben milliardszor jobb film mint a Micsoda nö. Nekem nem tetszett a Micsoda nö.
24
"23-as azok a sugarbaby-k vagy a luxus prostik."
Dehogyis
Intezstos c.gányrol is tudok akit kulfoldi normalis ferfi még el is vett es család is van.
Brazíliában állítólag tényleg ebben hisznek a prostituáltak. Mikor ott volt a foci VB, akkor volt erről egy cikk. Hogy ők azt várják, hogy egy külföldi pasi majd feleségül veszi őket, és kijönnek a szegénységből.
Nagyon ostoba, bárgyú film volt mind a kettő, a nagy népszerűség ellenére.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!