Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznál engem ez a nő?
Soha nem volt még barátnőm, mert visszahuzodó tipus vagyok, csendes és nagyon jó lelkű. Kamazskoromban sem volt barátnőm se sexuális meg semmi testi kapcsolat. Huszas éveimben már ismerkedtem, de nem sikerült barátnőt találni. Nincs is sajnos társaságom, De volt egy pár ismerkedésem de sajnos nem akartak velem összejönni. Megismerkedtem 2 hónapja egy nővel amikor eladtam neki a termékemet személyesen.
Sok mindenkinek eladom személyesen de ez a nő valamiért engem megfogott én nem tudom mi de éreztem hogy vele beszélgetni kell.
Igyis lett, és szingli is meg minden, elkedztünk beszélgetni teljesen jó a viszonyunk. Ez alatt a két honap alatt nagyon sokat találkoztunk és beszélgettünk, és mindig én hivtam őt meg bárhová kajálni én fizettem, én vettem neki ajándékokat aminek nagyon örült neki. Kedves vagyok vele mert szerelmes lettem belé, és szeretném ha ő boldog lenne és nekem az a jónekem az a jó érzés ha én önzetlenül adok neki meg segitek neki. És ez igy is volt.
Viszont ő tehát nem volt köztünk még szexuális vagy testi kapcsolat sem, és ennek ellenére én türelemesen várok meg minden de ő idősebb is nálam és tapsztaltabb is, de eddig csak akkor taliztunk amikor venni kell neki valamit vagy meghivni vagy akármi. Pedig nagyon szeretem őt.
Visnt nem akar testi kapcsolatot, és szerintem ugy érzem hoygg szabadidős partnerként tekint rám.
Viszont tegnap láttam hogy más srácokkal is levelezget és ez nekem nagyon rosszul esett.
Szerintetek csak kihasználna? Az én kéréseimet amiket kértem tőle meg segitséget nem nagyon teljesitette még
Ő 40 éves én meg 30 éves leszek ősszel.
Tehát annak ellenére hogy 10 évvel idősebb nálam nagyon szép is, de nagyon rosszul esik hogy nem akar komolyabb kapcsolatot annak ellenére hogy mindig elvárta és örült mindennek amit kapott tőlem az elmult 2 hónapban. Mind ajándékokat, meghivásokat, pedig nem keresek sokat. Nekem nem volt korábban barátnőm ahogy emlitettem előbb, tehát nem tudom megállapitani hogy ez kihasználás vagy sem, de nagyon annak tunik. :( Pedig szeretem őt.
"Soha nem volt még barátnőm, mert visszahuzodó tipus vagyok, csendes és nagyon jó lelkű." - > mindig redflag ha valaki ennyire pozitívan beszél magáról, és sikertelenségét jólelkűségére fogja.
"Viszont ő tehát nem volt köztünk még szexuális vagy testi kapcsolat sem" - > rengeteget találkoztok, de két hónap alatt nem dugtatok? Nemár, még jó, hogy kihasznál, basszus egy 30 éves férfi ne legyen annyira teszetosza, hogy még erre se tud rávezetni egy nőt.
"Pedig nagyon szeretem őt." - > 2 hónap után "nagyon szeretni" bőőőőven REDFLAG.
Mondjuk elhiszem, hogy nem kamu a kérdés.
ŐSZINTÉN!
Szerinted egy 40 éves NŐ, nem keres mást, ha a pasija, azaz TE, nem dugja?
Igen, jól látod, szabadidő partnerként tekint rád és kihasznál. Ha a nő nem akar testi kapcsolatot, annak ellenére, hogy neki már van tapasztalata és 40 éves (mások ennyi idős korban már férjjel és iskolás korú gyerekekkel rendelkeznek), akkor semmit se akar a férfitól.
Akármilyen szerelmes vagy, azt kell mondanom, hogy ez abszolút egyoldalú. Őneki csak a hiúságát legyezgeti, hogy egy 30 éves férfi kezét-lábát töri érte.
(aki a "sexuális" szót kitalálta, azt befizetném egy űrsétára szkafander nélkül.)
a kérdésre: más irányból volna érdemes felépíteni magadat. javíts a szociális kapcsolataidon, keress olyan munkahelyet, ahol normálisan keresel, és ahol emberek vesznek körül. keress társas hobbit, ahol szintén gyakorolhatod a kommunikációt a többi emberrel. ilyen minimális soft skillekkel, meg ennyi emberismerettel csak a többi hozzád hasonló "furcsa" népségekbe fogsz belefutni. az Üvegtigris csak a moziban volt vicces. és költözz el otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!