Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnét tudom hogy fiú tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnét tudom hogy fiú tényleg szeret vagy csak kihaszná? Mimdig annyira aranyos velem meg tudatja hogx szeret engem de valamiért úgy érzem hogy ki használ.

Figyelt kérdés

2014. jan. 1. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
A tetteiből
2014. jan. 1. 17:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Én mindig az apróságokra figyelek. pl figyel e rám, észreveszi e ha valami bánt, mennyit ölelget (bár ez személyfüggő, van aki nem szeret ölelkezni), mennyire segít ha valami nem megy, vagy hogy megvárja e amég elmegy a buszom, vagy amikor fellépek rá, akkor ő már megy is...
2014. jan. 1. 17:33
 3/8 Moszuke ***** válasza:

:O.. a második válaszoló egy lányt viselkedését írta le:)

onnét tudod, hogy beszélgetsz vele.

ha nem akar beszélgetni akkor nem szeret. ennyi

2014. jan. 1. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:

#3! Ja a beszélgetést én alapnak vettem, ha az nincs, akkor már a többi se érdekel! :D Csak vannak olyanok, akiknek a beszélőkéjükkel nincs semmi gond, viszont a viselkedésük az mást mutat...

2. voltam :)

2014. jan. 1. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Moszuke, ne legyél ilyen naiv. Rengeteg hazug ember van, és ők pont a beszédükkel verik át az embereket. Ahogy írta a másik hozzászóló, a tetteit figyeld meg:)
2014. jan. 1. 21:17
 6/8 A kérdező kommentje:
De pl. milyen tettekből tudom
2014. jan. 2. 12:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Hogy épp mit csinál v. épp nem.

Ha szinte bármit megtesz érte úgy hogy neki abban nincs haszna , akkor igen. Ha van szabadideje és azt veled akarja tölteni akkor igen.

De komolyan ennyire nehéz ezt észrevenni?

2014. jan. 2. 14:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen mert ha jól leplezi. Amúgy múltkor írtam neki hogy unatkozok és azt mondta hogy akkor át jön stb...
2014. jan. 2. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!